top of page

PACHETE INVESTITII PARC WF600

Daca esti gata sa iti diversifici portofoliul de investitii si sa devii producator de energie electrica din surse generabile, investeste intr-unul din pachetele noastre de energie si genereaza venit pasiv substantial pe termen lung. Poti deveni partener W4Energy Group pornind de la o investitie de minimum 1kW, sau poti alege unul din pachetele de mai jos, care corespunde obiectivelor tale financiare. Nu esti decis care pachet ti se potriveste? Contacteaza-ne si iti vom oferi consultanta, dar si solutii personalizate, astfel incat profitul tau sa maximizeze pretul investitiei efectuate.  > detalii

Investeste in parcurile noastre fotovoltaice.Oferim oportunitatea unica de a investi in parcurile noastre fotovoltaice si de a beneficia de un flux constant de venituri. Contactati-ne prin intermediul formularului, pentru a afla cum puteti incepe sa generati profit real, pe termen lung, de pe urma energiei solare

DIFERENTA DINTRE PRODUCATOR DE ENERGIE ELECTRICA DIN SURSE REGENERABILE SI PROSUMATOR

Daca te decizi sa investesti in energie solara, afla ca o poti face in calitate de producator sau de prosumator. Producatorul de energie electrica din surse regenerabile reprezinta o entitate sau o companie care utilizeaza surse de energie regenerabila pentru a genera electricitate si care vinde energia produsa pe piata de energie electrica la pretul pietei, avand ca obiect de activitate strict producerea de energie electrica. Prosumatorul este clientul final care detine instalatii de producere a energiei electrice, a carui activitate specifica nu este producerea energiei electrice, care consuma si care poate stoca si vinde energie electrica din surse regenerabile produsa in cladirea lui, inclusiv un bloc de apartamente, o zona rezidentiala, un amplasament de servicii partajat, comercial sau industrial sau in același sistem de distributie inchis, cu conditia ca, in cazul consumatorilor autonomi necasnici de energie din surse regenerabile, aceste activitati sa nu constituie activitatea lor comerciala sau profesionala primara. Diferenta dintre prosumator si producator energie electrica este data de:

• Obiectul activitatii – activitatea specifica a producatorului este reprezentata de producerea de energie electrica din surse regenerabile, pe cand a prosumatorului conform legii, aceasta nu trebuie sa fie activitatea lui comerciala sau profesionala primara.

• Fluxul de productie/consum – producatorul produce si livreaza/vinde energie electrica din surse regenerabile catre consumatorul final, in timp ce prosumatorul consuma si produce energie electrica din surse regenerabile, iar surplusul il injecteaza in retea.

• Capacitatea de productie – producatorul utilizeaza sisteme si echipamente cu o putere mai mare de 400kW, capacitatea instalata a unei centrale electrice fotovoltaice putand varia de la 1MW pana la cateva sute de MW, pe cand prosumatorul poate produce si utiliza echipamente cu o putere instalata mai mica de 400kW pe locul de consum.

• Stabilitate legislativa – ca producator de energie electrica din surse regenerabile, legea este clara, suferind doar cateva modificari de-a lungul timpului, in timp ce legea prosumatorului se schimba adesea, ceea ce creeaza incertitudine si imposibilitate de predictie a unei investitii pe termen lung.

200W-MONO-1_7306fc0b-eb84-4c2c-976e-13b173bd5f31_2048x2048.webp

PANOU
FOTOVOLTAIC LONGi

Cadru din aluminiu & Geam securizat

Strat de încorporare & Sticla antireflex

Strat de încorporare & Celule de înaltă eficiență

Cutie de distribuție

HUAWEI SOLUTION

WhatsApp Image 2023-03-24 at 16.04.56.jpeg

Smart Energy Controller
Monofazic

Protectie impotriva descarcarilor electrice cu alimentare prin AI.

Compatibil cu optimizatorul SUN2000-450W-P.

Gata pentru baterie prin conectare directa Plug&Play, fara a fi necesare dispozitive suplimentare sau modernizari.

Un invertor de 50KTL permite o iesire AC de 50KW la putere maxima si o incarcare a bateriei de 5KW la putere maxima.

Topologie de invertor cu eficienta ridicata.

Eficienta maxima de 98.4%.

Screenshot 2023-03-25 at 00.09.22.png
bottom of page