top of page

10 motive pentru care sa investesti intr-un parc fotovoltaic

Energia solara, un domeniu din ce in ce mai cautat pentru investitori
Romania, unul din statele Europene cu un potential solar extrem de crescut


In Romania parcurile solare sunt inca o noutate si reprezinta o piata in plina dezvoltare, cu numeroase oportunitati. Productia si distributia de energie verde, sustenabila ofera un viitor sigur in mediul de afaceri.

Prin amplasarea sa din punct de vedere georgrafic, Romania se gaseste intr-o zona cu acoperire solara buna, avand 210 zile insorite pe an si un flux anual de energie solara cuprins intre 1000 kWh/m2/an si 1300 kWh/m2/an. Din aceasta cantitate de energie se pot capta intre 600 si 800 KWh/m2/an.

Avantajele investitiei intr-o astfel de tehnologie sunt aproape nelimitate, avand in vedere faptul ca soarele este o resursa inepuizabila.

In realitatea pe pe care o traim, din ce in ce mai multi oameni cauta surse alternative de venit, insa din pacate, timpul si responsabilitatile de zi cu zi, ne limiteaza tot mai mult. Ideea de passive income sau venit pasiv a devenit tot mai populara in ultimii ani, conform careia, lasi banii sa lucreze pentru tine si nu invers.

Venim asadar cu 10 argumente pentru care ar trebui sa investesti in parcuri fotovoltaice si de ce sunt acestea o excelenta sursa de venit:


10 motive pentru care sa investesti in parcuri fotovoltaice

  1. Soarele este o resursa inepuizabila si prin urmare, poate fi exploatata la nesfarsit.

  2. Parcurile fotovoltaice nu produc efecte de sera, principalul factor responsabil al incalzirii globale.

  3. Investitiile in energia solara sunt de departe cele care inregistreaza cea mai rapida crestere, comparativ cu restul sectorului energiei regenerabile.

  4. Un parc fotovoltaic poate genera, pe langa bine-cunoscuta energie electrica, un venit pasiv lunar pentru o perioada lunga timp.

  5. Amortizarea investitiei in aproximativ 3 ani, dupa care se genereaza profit.

  6. Garantia panourilor este de 20 de ani, ceea ce inseamna ca poti beneficia de investitie pe o perioada lunga de timp.

  7. Parcurile fotovoltaice sunt asigurate, astfel incat investitia ta sa beneficieze de maximum de siguranta, fara costuri suplimentare.

  8. Ai posibilitatea de a reinvesti profitul in urmatoarele proiecte, avand astfel oportunitatea de dezvoltare continua.

  9. Costul energiei produse nu depinde de fluctuatiile preturilor de pe piata energiei electrice.

  10. Dezvoltarea continua a acestei tehnologii. Inovatiile tehnologice pot creste eficienta panourilor fotovoltaice, cu care ar putea dubla sau tripla eficienta acestora.

Daca vrei sa obtii un venit sigur pe o perioada indelungata, investeste in energie regenerabila si devino partenerul W4 Energy Group prin achizitionarea de panouri fotovoltaice. Alege unul din pachetele noastre si lasa banii sa munceasc pentru tine.
110 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page