top of page

Am lansat etapa 4 a constructiei Parcului W1F500, astazi, 01 Mai 2023!


Astazi, 01 Mai 2023, am lansat cea de-a 4-a etapa a constructiei Parcului W1F500, care prevede montarea panourilor fotovoltaice.

Procesul de montare a panourilor solare reprezinta o etapa importanta si delicata in ce priveste instalarea unui parc fotovoltaic, deoarece necesita multa planificare, munca si echipamente specializate. Colaboram numai cu instalatori experimentati si autorizati pentru asigurarea unei instalari sigure si functionale. Acordam atentie tuturor detaliilor si urmam intocmai instructiunile producatorului pentru o functionare optima si o productie de energie solara eficienta. Panourile fotovoltaice sunt de tip monocristalin, de cea mai buna calitate, fiind produse de LONGi, una din cele mai mari companii de tehnologii solare din lume.

Cele 728 de panouri care alcatuiesc Parcul W1F500 sunt amplasate in randuri egale si montate pe structurile metalice fixate in beton, ce ofera stabilitate si rezistenta la vant si intemperii, fiecare panou avand un randament de ±500w/h. Montarea panourilor pe structurile metalice este realizata cu ajutorul unor sisteme de prindere special concepute pentru a fi sigure si stabile, fiind pozitionate intr-un unghi optim fata de soare si orientate catre Sud, astfel incat sa beneficieze de cel mai mare de ore de lumina solara.

Atentia pe care o acordam fixarii panourilor este deosebit de mare, pentru a asigura o rezistenta sportita la conditiile meteo extreme, precum vantul si ploaia. Toate componentele ce alcatuiesc aceasta etapa sunt foarte importante in procesul de maximizare a productiei de energie.

Ramaneti alaturi de noi pentru a fi curent cu evolutia proiectelor W-F500!

46 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page