top of page

Am lansat W4Plug-Share
W4Energy Group sustine tranzitia catre mobilitatea electrica in Romania, avand ca obiectiv dezvoltarea unei extinse retele nationale de statii de incarcare. Ne propunem sa atingem pragul de peste 1000 de astfel de statii, acoperind intreaga tara.

Am lansat astfel o noua oportunitate de investitie prin intermediul statiilor de incarcare W4Plug-Share. Aceasta initiativa iti ofera sansa de a investi intr-unul dintre proiectele noastre prin achizitionarea de statii de incarcare. Astfel, contribui la extinderea infrastructurii pentru vehiculele electrice si, in acelasi timp, te bucuri de potentialul de crestere al acestei industrii in plina expansiune. Investitia ta nu doar sustine tranzitia catre mobilitatea electrica, ci te plaseaza si intr-o pozitie avantajoasa in ceea ce priveste oportunitatile financiare pe termen lung.

Iti oferim mai jos cateva motive pentru care investitia in statiile de incarcare W4Plug-Share reprezinta o alegere inteligenta pentru diversificarea portofoliului tau de investitii:

  • Investitia in statiile de incarcare W4Plug-Share reprezinta o strategie inovatoare pentru generarea de profit pe termen lung si asigurarea unei surse constante de venit pasiv. Iti diversifici astfel fluxul de venituri lunare si beneficiezi de oportunitatile oferite de cresterea rapida a industriei vehiculelor electrice.

  • Profitul generat prin investitia in statiile de incarcare W4Plug-Share provine direct de la consumatorii/utilizatorii acestora. Prin urmare, cu cat detii un numar mai mare de statii de incarcare per proiect, cu atat profitul tau va fi mai substantial.

  • Cu o putere de 2 x 22kW, statia de incarcare W4Plug-Share asigura performanta excelenta. O statie de 22kW permite incarcarea completa intr-un interval de 3-4 ore, oferind in acelasi timp avantajul programarii personalizate a duratei de incarcare pentru vehiculul electric, conform preferintelor utilizatorului.

  • Statiile de incarcare W4Plug-Share ofera utilizatorilor posibilitatea platii directe cu cardul prin intermediul unor terminale de plata, eliminand necesitatea unei aplicatii pe telefon. Acest aspect confera utilizatorilor o modalitate convenabila de a plati pentru serviciile de incarcare fara efort suplimentar.


Profita de aceasta si tu de aceasta oportunitate prin intermediul careia poti contribui la dezvoltarea infrastructurii de incarcare electrica, cat si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile. Pentru mai multe detalii despre aceasta solutie inovatoare de a genera de profit, nu ezita sa ne contactezi pe sale@w4energy.com, iar consultatii nostri te vor asista pentru ca investitia ta sa fie una cat mai profitabila.

 

42 afișări0 comentarii

Yorumlar


bottom of page