top of page

Astazi, 24 Aprilie 2023 am dat startul etapei 3 a constructiei Parcului W1F500


Etapa 3 a constructiei Parcului W1F500 vizeaza constructia structurii panourilor fotovoltaice, ce reprezinta o etapa importanta in realizarea unui sistem de producere a energiei electrice prin intermediul panourilor fotovoltaice. Constructia se desfasoara pe o suprafata de teren de 6000 mp si este realizata din otel zincat, avand dimensiuni de 50x30x2cm si, respectiv, 40x30x2cm.

Aceasta structura portanta este fixata in beton, pentru a oferi stabilitate si rezistenta la vant si intemperii. Fixarea structurii in beton este o metoda comun utilizata in constructiile de acest tip, deoarece betonul ofera o baza solida si durabila pentru structura.

Prin realizarea acestei structuri portante pentru panourile fotovoltaice, se asigura o pozitionare corecta si eficienta a panourilor, astfel incat acestea sa poata capta cat mai multa energie solara. De asemenea, structura ofera protectie panourilor impotriva vantului, intemperiilor si altor agenti exteriori care ar putea afecta performantele panourilor fotovoltaice.

Ramaneti alaturi de noi pentru a fi curent cu evolutia proiectelor W-F500!


47 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page