top of page

De ce investitia intr-un parc fotovoltaic in detrimentul panourilor montate pe acoperis?

Actualizată în: 11 sept. 2023


In ultimii ani, investitiile in energie solara au cunoscut o adevarata ascensiune in randul romanilor, deoarece beneficiile financiare oferite sunt aproape nelimitate. De ce? Deoarece soarele este o sursa inepuizabila. Atata vreme cat soarele va straluci pe cer, vom avea o sursa de energie care nu se va termina niciodata. Acesta este unul din avantajele energiei regenerabile: ca nu are un termen de expirare.

Pe langa asta, investind in energie regenerabila, reducem drastic impactul asupra mediului cauzat de utilizarea surselor traditionale de energie, cum ar fi combustibilii fosili si ne aducem aportul pentru a lasa o planeta curata generatiilor ce vor urma.

Desi foarte multi romani au ales varianta de a-si monta panouri fotovoltaice pe acoperisul locuintei, exista de asemenea un numar semnificativ de romani care locuiesc la bloc, sau pentru care montarea panourilor pe casa nu reprezinta o optiune, dar pentru care, energia solara prezinta interes. Solutia o reprezinta investitia intr-un parc fotovoltaic.

De ce este mai rentabil sa ai panourile intr-un parc fotovoltaic? In primul rand amplasarea panourilor. Intr-un parc ele sunt montate perfect. Adica unghi, distanta, pozitie, orientare catre soare. Toate elementele din parc sunt asigurate. Asigurari in caz de grindina, foc, furt sau vandalism. Serviciile de mentenanta sunt de asemenea asigurate de catre dezvoltatorul parcului. Si exemplele pot continua. Tot ce trebuie sa faci tu insa, este sa te decizi cate panouri doresti sa achizitionezi, sa semnezi un contract, iar apoi sa te bucuri de un venit lunar pasiv fara niciun fel de efort suplimentar.

Daca esti in cautarea unui partener alaturi de care sa investesti intr-un parc fotovoltaic, W4Energy este alegerea perfecta. Expertiza noastra in domeniu, experienta acumulata, cat si proiectele realizate pana acum ne recomanda, iar echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor.

Acesta este momentul oportun pentru o astfel de investitie, deoarece toate datele ne arata ca energia regenerabila functioneaza si ca investitia in aceasta are un potential imens de dezvoltare.

104 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page