top of page

De la succesele anului 2023 la perspectivele ambitioase pentru 2024!Anul 2023 a fost un an plin de succese pentru echipa noastra, iar toate aceste realizari nu ar fi fost posibile fara sustinerea celor peste 200 de investitori dedicati care au fost alaturi de noi in aceasta calatorie extraordinara.


Realizarile anului 2023:

  1. Un proiect finalizat cu succes: Am vandut si construit cu succes 8 parcuri fotovoltaice in mai putin de 10 luni, atingand o capacitate instalata totala de 3.2MW.

  2. Extinderea portofoliului: In prezent, suntem in plin proces de constructie pentru inca 2 parcuri fotovoltaice, fiecare cu o capacitate instalata de 1MW.

  3. Un vast portofoliu ce insumeaza un total de 17.4MW capacitate instalata.

Transmitem sincere multumiri tuturor investitorilor din 2023, ale caror contributii esentiale au fost cheia succesului proiectelor noastre. Suntem mandri sa facem parte dintr-o comunitate atat de implicata si dedicata dezvoltarii sustenabile.


Obiective ambitioase pentru 2024:

Pentru anul ce vine, ne-am propus o serie de obiective indraznete, continuand astfel sa contribuim la transformarea peisajului energetic al Romaniei:

  1. Vom dezvolta noi parcuri fotovoltaice: Vom construi noi parcuri fotovoltaice cu capacitati mari de productie, consolidandu-ne rolul de lider in domeniul energiei regenerabile.

  2. Ne vom extinde infrastructura: Ne focusam pe dezvoltarea a peste 1000 de statii de incarcare in intreaga tara, asigurand astfel o infrastructura robusta pentru vehiculele electrice.

  3. Vom deveni furnizori directi de energie electrica: In plus fata de productia de energie, ne propunem sa devenim furnizori directi de energie electrica, conectandu-ne direct la consumatori.

Angajamentul nostru:

Cu aceste obiective ambitioase, ne reconfirmam angajamentul fata de dezvoltarea surselor de energie regenerabila și facilitarea accesului la energie curata si durabila pentru toti locuitorii tarii noastre.


Finalul anului 2023 si oportunitati pentru investitori:

Pentru a incheia anul in forta, avem inca o cantitate limitata de kW disponibili pentru vanzare. Aceasta reprezinta o oportunitate unica pentru investitorii interesati sa-si consolideze portofoliul inaintea unui promitator an 2024.

Alaturati-va noua in continuarea calatoriei noastre catre un viitor mai sustenabil si prosper!

51 afișări0 comentarii

Commenti


bottom of page