top of page

Longevitate si fiabilitate cu cele mai perfomante sisteme fotovoltaice, produse de LONGi si HUWAEI

Actualizată în: 11 sept. 2023


Datorita duratei lungi de viata ale panourilor fotovoltaice si a intretinerii minime in timpul exploatarii acestora, functionarea unui parc fotovoltaic poate functiona eficient si fiabil pe termen lung, asigurand astfel generarea de energie electrica constanta.

Pentru a asigura cea mai eficienta productie a energiei electrice din Romania, W4Energy utilizeaza sisteme fotovoltaice de cea mai buna calitate si cu cea mai mare eficienta energetica.


Panouri fotovoltaice LONGi

Panourile fotovoltaice utilizate in parcurile W4Energy sunt produse de compania LONGi Solar, care este unul din cei mai mari producatori de module fotovoltaice la nivel mondial si este cunoscuta pentru eficienta ridicata si calitatea superioara a produselor sale.

Panourile LONGi sunt realizate cu celule solare monocristaline, care sunt cele mai eficiente panouri fotovoltaice de pe piata, acestea atingand un nivel de eficienta de pana la 26%, comparativ cu 13%, in cazul celor policristaline. Panourile solare monocristaline produc mai multa energie ocupand aceeasi suprafata comparativ cu panourile ce au o eficienta mai scazuta, ceea ce le face o optiune mai populara pentru proiecte de dimensiuni limitate sau cu restrictii de spatiu.

Popularitatea panourilor LONGi este data si de faptul ca sunt proiectate sa fie durabile si rezistente la conditii extreme de mediu, precum vant puternic, grindina sau radiatii UV. Compania ofera garantii extinse pentru produsele lor, de pana la 25 de ani.

De asemenea, compania LONGi se concentreaza pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare si sustenabile pentru producerea de energie curata si accesibila. In acest sens, compania a dezvoltat panouri bifaciale, care pot produce energie nu doar prin absorbtia radiatiei solare directe, ci si prin reflecția radiatiei solare de pe suprafetele reflectorizante, cum ar fi zapada sau iarba. Aceasta tehnologie poate creste productia de energie cu pana la 25%.


Invertoare HUAWEI

Pentru alimentarea la reteaua de energie electrica, W4Energy utilizeaza cele mai bune invertoare de pe piata, produse de HUAWEI, lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate, cat si de acumulatori.

HUAWEI este la origine producator de echipamente de telecomunicatii si tehnologie, care s-a extins si in industria energiei regenerabile prin productia de invertoare solare.

Invertoarele marca HUWAEI sunt cunoscute sub denumirea de „SUN2000”, reprezentand unul dintre cele mai populare si avansate produse ale companiei. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in proiecte de diferite dimensiuni, ele fiind folosite atat in sisteme fotovoltaice conectate la retea, cat si in sisteme off-grid.

Unul dintre punctele forte ale invertoarelor HUWAEI este eficienta sa ridicata, care poate ajunge pana 98,6%, ceea ce inseamna ca in procesul de conversie a energiei solare in energie electrica este pierduta mai putina energie decat in cazul altor tipuri de invertoare.

De asemenea, HUAWEI utilizeaza o tehnologie avansata de urmarire a punctului de putere maxima (MPPT), care optimizeaza productia de energie electrica, chiar si in conditii de iluminare slaba sau umbrire partiala.

Invertoarele HUAWEI dispun de o serie de functii inteligente, cum ar fi: monitorizarea online a productiei de energie, cat si a starii sistemului, controlul de la distanta si gestionarea eficienta a energiei, ceea ce il face usor de utilizat si gestionat pentru proprietarii de proiecte.

HUWAEI se concentreaza pe inovatie si dezvoltarea tehnologiilor avansate pentru a sprijini tranzitia la energie curata. Invertoarele HUWAEI sunt compatibile cu tehnologia de incarcare a masinilor electrice si pot fi utilizate pentru incarcarea acestora, utilizand energia solara produsa de panourile fotovoltaice.

Invertoarele HUAWEI au castigat notorietate in industria energiei regenerabile prin fiabilitatea si eficienta lor, fiind utilizate in proiecte de diferite dimensiuni in intreaga lume.

6 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page