top of page

Miercuri, 1 Noiembrie, demaram lucrarile de constructie a centralei fotovoltaice de 1MW.


Cu bucurie, va anuntam ca miercuri, 1 noiembrie, vom demara lucrarile de constructie pentru cel mai ambitios proiect fotovoltaic al nostru - Parcul WF600, care se va intinde pe o generoasa suprafata de 13.000mp si va avea o capacitate instalata de 1MW. Acest proiect reprezinta un pas semnificativ catre un viitor mai durabil, si suntem mandri sa impartasim aceasta veste cu voi.

Proiectul WF600 reprezinta o investitie semnificativa in energia regenerabila si va contribui la reducerea impactului nostru asupra mediului inconjurator, oferind totodata o sursa de energie verde pentru alimentarea cu energie curata a peste 600 de gospodarii. Aceasta realizare va consolida angajamentul nostru pentru sustenabilitate si va genera beneficii semnificative pentru toti cei implicati.

Lucrarile de constructie vor demara pe 1 noiembrie si se vor derula pe parcursul urmatoarelor 2 luni, sub supravegherea unei echipe de profesionisti dedicati si experti in domeniul energiei solare. Proiectul implica instalarea unui numar impresionant de ±1850 de panouri fotovoltaice, care vor transforma lumina soarelui in energie electrica curata si durabila.

Utilizam sisteme fotovoltaice de cea mai buna calitate si cu cea mai mare eficienta energetica, produse de LONGi SOLAR, lider mondial in productia de module fotovoltaice. Panourile fotovoltaice vor fi amplasate in randuri egale si montate pe suporturi metalice din otel zincat, fiecare ocupand o suprafata de aproximativ 2,9mp, pentru facilitarea accesului in vederea asigurarii unei mentenante optime.

Pentru a asigura cea mai eficienta productie a energiei electrice din Romania, panourile utilizate pentru Parcul WF600 sunt de tip monocristalin, care au cel mai mare grad de eficienta in acest moment, ocupa mai putin spatiu si tind sa fie mai putin afectate de temperaturile ridicate in comparatie cu cele de tip policristalin, motiv pentru care au o durata de viata mai mare fata de alte tipuri de panouri. Producatorul LONGi SOLAR ofera o garantie de minim 25 de ani a performantei panourilor, care, incepand cu sfarsitul celui de-al 25-lea an, scade pana la 84.8%. Panourile fotovoltaice monocristaline utilizate de W4Energy Group ating un nivel de eficienta de 26%, comparativ cu 13% in cazul celor de tip policristalin, randamentul acestora fiind de ±550w per panou.

Pentru alimentarea la reteaua de energie electrica sunt utilizate cele mai bune invertoare de pe piata, produse de HUAWEI, lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate, cat si de acumulatori. Acestea au o eficienta de 98.7%, o adaptabilitate extrem de buna la mediu, cat si o rezistenta sporita la apa si praf, fiind functionale la temperaturi de la -25°C si pana la +60°C.

Va invitam sa va alaturati acestei calatorii catre un viitor mai verde si sa ne sustineti in eforturile noastre de a face lumea un loc mai bun.

Vom oferi actualizari constante pe parcursul desfasurarii proiectului. In cazul in care aveti intrebari sau doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la sale@w4energy.com

Puteti urmari evolutia constructiei parcului pe pagina special dedicata Proiectului WF600.

190 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page