top of page

Parcul W1F500 a fost finalizat cu succes

Actualizată în: 11 sept. 2023


Suntem incantati sa anuntam finalizarea Parcului W1F500, primul parc dezvoltat in cadrul proiectului W-F500.

Constructia Parcului W1F500 a debutat pe data de 01.04.2023 si la numai o luna si 3 saptamani distanta, iata-ne ajunsi la finalizarea acestuia. Parcul W1F500, cu o productie estimata de aprox. 730.00kW/an, reprezinta un pas important in directia unei surse de energie mai curate si mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Parcul este situat intr-o zona cu nivel maxim de captare a energiei solare si de productie a energiei electrice, ocupand o suprafata de 7.500mp, este imprejmuit de gard din otel zincat cu o inaltime de 2m si are amplasate pe suprafata sa +/- 800 de panouri fotovoltaice, cu o capacitate de productie de +/-500w. Sistemele fotovoltaice utilizate sunt cele mai performante de pe piata, fiind produse de producatori de top la nivel mondial, precum LONGi si HUAWEI.

In cadrul proiectului s-au luat in considerare si masuri pentru minimizarea impactului asupra ecosistemului local. S-a acordat o atentie deosebita conservarii biodiversitatii si protejarii faunei si florei din zona, iar amplasamentul a fost selectat cu atentie pentru a minimaliza perturbarile asupra habitatelor naturale existente.

Parcul W1F500 este un exemplu elocvent al angajamentului nostru de a investi in surse de energie regenerabila si de a reduce dependenta de combustibilii fosili. Pe masura ce ne indreptam catre viitor, ne propunem sa continuam sa exploram solutii sustenabile si sa dezvoltam proiecte inovatoare care sa promoveze un mediu mai curat si mai sanatos pentru generatiile viitoare.

Astfel, in numele echipei W4Energy, dorim sa multumim tuturor celor implicati in acest proiect de succes.

46 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page