top of page

Parcurile din cadrul Proiectului W-F500 sunt vandute in totalitate

Actualizată în: 11 sept. 2023


Suntem incantati sa anuntam ca parcurile din cadrul Proiectului W-F500 sunt vandute in totalitate.

Proiectul W-F500 vizeaza vanzarea si constructia a 8 parcuri fotovoltaice in functiune, amplasate in zone cu eficienta maxima de captare a energiei solare si de producere a energiei electrice.

Fiecare dintre parcuri se intinde pe suprafete cuprinse intre de 5.000mp si 7.500mp, iar amplasarea acestora se realizeaza tinand cont de anumiti factori, precum:

  • Expunerea la soare: parcurile sunt situate in zone cu expunere la soare cat mai mare, fapt ce favorizeaza productia de energie electrica.

  • Topografie: alegerea terenurilor se realizeaza in functie de relief si clima, astfel incat fiecare parc sa fie amplasat pe terenuri plate in zone cu clima insorita.

  • Accesul la infrastructura: parcurile fotovoltaice sunt situate in apropierea retelelor de energie electrica, pentru facilitarea conectarii la retea. De asemenea, asiguram si o infrastructura de transport adecvata pentru instalarea si intretinerea panourilor solare.

De asemenea, anuntam cu bucurie finalizarea constructiei pentru parcurile W1F500 si W2F500. Urmatorul pas este racordarea acestora pana in postul trafo care prevede cablarea panourilor si conectarea acestora la invertoare.

Parcul W3F500 a ajuns la etapa constructiei structurilor metalice ce deservesc sustinerii panourilor fotovoltaice. Aceasta etapa este foarte importanta pentru asigurarea sistemului de producere a energiei electrice prin intermediul panourilor solare.

In plus, compania noastra continua sa investeasca intr-un viitor mai curat si mai sustenabil. In prezent, suntem in grafic cu constructia a doua noi proiecte importante: parcurile W4F500 si W5F500.

Totodata, anuntam cu incantare faptul ca maine, 01.08.2023, vom demara procesul de constructie si pentru Parcul W6F500, care se va desfasura pe o perioada de 3 luni, precum si in cazul celorlalte parcuri.

Compania W4Energy este hotarata sa isi respecte angajamentele fata de investitori, parteneri si comunitati. Cu fiecare nou proiect finalizat, consolidam pozitia noastra in calitate de lider al tranzitiei energetice catre o lume mai verde.

23 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page