top of page

Parcurile fotovoltaice W4Energy - investitie sigura si profitabila in energia verde


In doar doua luni de la lansare, investitiile in cele 4 parcuri fotovoltaice din Faza 1 a proiectului W-F500 au fost un real succes, motiv pentru care, datorita numarului mare de solicitari de investitii, am lansat spre vanzare si primul parc din Faza 2 a proiectului, W5F500.


Daca vrei sa investesti intr-un domeniu aflat in continua dezvoltare ce ofera oportunitati pentru cresterea competivitatii economice, devino partener W4Energy si alege sa investesti in energie regenerabila.

Investind in parcurile fotovoltaice W4Energy vei obtine o serie de beneficii financiare si de mediu, inclusiv un flux constant de venituri, beneficii fiscale, cat si potential crescut pentru aprecierea capitalului. Iti vei diversifica portofoliul de investitii reducand astfel riscurile si crescandu-ti stabilitatea financiara.

Alege sa investesti in energia solara, una din cele mai prolifice si mai populare forme de energie regenerabila si bucura-te de costurile stabile ale energiei produse, cat si de rentabilitatea rapida a investitiei.


Multumim tututor investitorilor care s-au alaturat proiectelor noastre si care au achizitionat kw in Faza 1 a proiectului W-F500!

395 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page