top of page

Parcurile fotovoltaice W4Energy isi continua dezvoltarea pt o productie durabila de energie verde

Actualizată în: 11 sept. 2023


W4Energy anunta noi evolutii in dezvoltarea parcurilor fotovoltaice din cadrul proiectului W-F500. Aceste investitii semnificative in energia solara reprezinta un pas important in directia sustenabilitatii si a productiei de energie verde, contribuind la reducerea emisiilor de carbon si la protejarea mediului inconjurator.


Parc W1F500

In mai putin de doua luni de la debutul acesteia, constructia Parcului W1F500 a fost finalizata cu succes. Parcul W1F500 va avea o productie estimata de aprox. 730.000kW/an si este situat intr-o zona cu nivel maxim de captare a energiei solare si de productie a energiei electrice. Acesta ocupa o suprafata de 7.500mp, este imprejmuit de gard din otel zincat cu o inaltime de 2m si are amplasate pe suprafata sa +/- 800 de panouri fotovoltaice, cu o capacitate de productie de +/-500w. Sistemele fotovoltaice utilizate sunt cele mai performante de pe piata, fiind produse de producatori de top la nivel mondial, precum LONGi si HUAWEI.


Parc W2F500

Un alt proiect important in curs de dezvoltare este Parcul W2F500 ajuns la etapa 3 care vizeaza constructia structurii panourilor fotovoltaice. Constructia se desfasoara pe o suprafata de teren de 6000 mp si este realizata din otel zincat, avand dimensiuni de 50x30x2cm si, respectiv, 40x30x2cm. Prin realizarea acestei structuri portante pentru panourile fotovoltaice, se asigura o pozitionare corecta si eficienta a panourilor, astfel incat acestea sa poata capta cat mai multa energie solara. De asemenea, structura ofera protectie panourilor impotriva vantului, intemperiilor si altor agenti exteriori care ar putea afecta performantele panourilor fotovoltaice.


Parc W3F500

Pe data de 1 Iunie 2023, vom lansa un nou proiect ambitios, constructia celui de-al 3-lea parc din cadrul proiectului W-F500, Parcul W3F500. Acesta va fi amplasat intr-o zona cu expunere maxima la soare, va ocupa o suprafata de aprox. 7.500 mp si va avea o productie estimata de aprox. 730.000 kW/an.


W4Energy se angajeaza sa asigure transparenta, acces la date relevante si actualizari periodice cu privire la etapele de dezvoltare a parcurilor fotovoltaice. Investitiile semnificative si eforturile W4Energy demonstreaza angajamentul nostru in promovarea dezvoltarii durabile si a unui viitor mai verde, cat si in maximizarea valorii investitiilor partenerilor nostri.

32 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page