top of page

Poti investi in panouri fotovoltaice chiar daca locuiesti la bloc


In ultimul an, frenezia generata de panourile fotovoltaice a ajuns la tot mai multi romani si dupa cum arata datele, procentajul celor care au decis sa isi monteze sisteme fotovoltaice pe acoperisurile caselor a crescut exponential. Programul Casa Verde a fost un real succes, bugetul alocat acestuia epuizandu-se in decurs de cateva minute in toate zonele tarii. Ce ne demonstreaza acest lucru? Ca instalarea de panouri fotovoltaice pentru compensarea facturilor la curent a devenit o realitate si o necesitate in acelasi timp. Dar cum ramane cu romanii care nu au spatiul necesar pentru a-si instala propriile sisteme fotovoltaice pe acoperis, cum sunt cei care locuiesc la bloc?

Pentru ei, solutia optima o reprezinta investitia intr-un parc fotovoltaic. W4Energy dezvolta astfel de parcuri, in care oricine isi doreste, poate detine 5-10-15 sau oricat de multe panouri doreste. Mai mult, este si proprietar al terenului aferent suprafetei pe care sunt amplasate acestea. Perioada minima contractuala este de 20 de ani, cu posibilitatea de prelungire, ceea ce inseamna ca, dupa recuperarea investitiei in aproximativ 3-5 ani, aceste panouri vor aduce strict profit. Investitorul nu trebuie sa se implice activ in tot ceea ce inseamna administrarea parcului, mentenanta, asigurare etc., de toate aceste aspecte se ocupa W4Energy, singura sa grija reprezentand-o remuneratia lunara pentru productia investitiei sale.

Nu aveti spatiu unde sa va montati panourile solare sau sunteti in cautarea unei investitii care sa va asigure un venit lunar fara prea multe complicatii? In acest caz, W4Energy este solutia pentru dumneavoastra. Parcul WF600 este acum disponibil pentru investitii.

116 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page