top of page

Vineri, 1 Decembrie 2023, am lansat Proiectul WF700


W4Energy, producator autorizat de energie electrica din surse regenerabile, este incantata sa anunte ca, pe data 1 Decembrie 2023, a lansat Proiectul WF700. Acest nou proiect ambitios si de anvergura reprezinta o investitie semnificativa in tehnologiile verzi si va contribui la productia de energie curata, avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Prin aceasta initiativa, W4Energy isi asuma responsabilitatea fata de comunitate si mediul in care activeaza, demonstrand angajamentul sau ferm fata de durabilitate.

Proiectul WF700 reprezinta o initiativa axata pe vanzarea si constructia unui parc fotovoltaic cu o capacitate instalata de 1MW, localizat in judetul Ilfov. Acesta se afla intr-una dintre regiunile cu cea mai ridicata eficienta in captarea energiei solare si generarea energiei electrice, asigurand anual o productie suficienta de energie verde pentru alimentarea a peste 600 de gospodarii.

Parcul WF700 se intinde pe o suprafata de aproximativ 14.000 mp, iar alegerea locatiei s-a facut luand in considerare mai multi factori esentiali:

  • Expunerea la soare: Amplasarea strategica intr-una dintre zonele cu cea mai intensa expunere la soare favorizeaza productia optima de energie electrica.

  • Topografie: Selectia terenului s-a efectuat avand in vedere relieful si clima, astfel incat parcul sa beneficieze de conditii optime pentru maximizarea productiei de energie electrica.

  • Accesul la infrastructura: Parcul fotovoltaic este situat in proximitatea retelelor de energie electrica, facilitand conectarea la retea. De asemenea, se asigura o infrastructura de transport adecvata pentru instalare si intretinerea panourilor solare.

Parcul WF700 va gazdui aproximativ 1850 de panouri fotovoltaice monocristaline produse de LONGi Solar, lider mondial in fabricarea modulelor fotovoltaice. Aceste panouri monocristaline ating un nivel de eficienta de 26%, comparativ cu 13% în cazul celor policristaline, si au un randament de aproximativ 550W per panou. Pentru facilitarea accesului in vederea asigurarii mententatei, panourile sunt dispuse in randuri egale si montate pe suporturi metalice din otel zincat, fiecare ocupand o suprafata de aproximativ 2,9 mp.

Pentru conectarea la reteaua de energie electrica, sunt utilizate cele mai performante invertoare de pe piata, produse de HUAWEI, lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate, precum si acumulatori. Acestea se disting prin eficienta lor de 98,7%, adaptabilitatea excelenta la mediu si rezistenta sporita la apa si praf, fiind functionale in intervalul de temperatura cuprins intre -25°C si +60°C.

Capacitatea instalata a Parcului WF700 este de 1MW, cu o productie estimata de 150.000 kW/luna si de 1.825.000 kW/an.

Procesul de vanzare al Parcului WF700 a debutat pe data de 01.12.2023 si va dura pana pe data de 01.04.2024, iar cel de constructie va debuta pe data de 01.04.2024 si va dura aproximativ 2 luni, acesta finalizandu-se pe data de 01.06.2024. Astfel, W4Energy se dedica monitorizarii si optimizarii constante pentru a asigura performanta maxima si beneficiile durabile pe termen lung.

Daca esti pregatit sa te alaturi producatorilor de energie electrica din surse regenerabile din Romania si sa investesti in energia solara, nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail sale@w4energy.com. Consultantii nostri iti vor sta la dispozitie, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat investitia sa fie una sigura si profitabila pentru o perioada de cel putin 20 de ani.

Incheiem cu multumiri pentru sprijinul continuu al comunitatii si a partenerilor nostri, fara de care toate proiectele noastre nu ar fi fost posibile.

Pentru mai multe informatii despre proiect si angajamentul nostru pentru sustenabilitate, va rugam sa vizitati www.w4energy.com
106 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page