top of page

Vineri, 1 Martie, lansam cel mai mare proiect fotovoltaic W4SolarW4Energy, producator autorizat de energie electrica din surse regenerabile, anunta lansarea, pe data de 1 Martie, a celui de-al patrulea si cel mai mare proiect pana in prezent. Proiectul WF800 consta in construirea unui parc fotovoltaic cu o impresionanta capacitate instalata de 1.4MW. Acesta va fi amplasat in comuna Nuci, jud. Ilfov, locatie aleasa datorita favorabilitatii zonei pentru dezvoltarea de parcuri fotovoltaice, incluzand inclinatia terenului, accesul la infrastructura, cat si gradul ridicat de insolatie.

Parcul WF800 se va intinde pe o suprafata de aproximativ 15.000mp si va gazdui cca 2334 de panouri solare de inalta performanta, fabricate de LONGi SOLAR, unul dintre principalii producatori mondiali de module fotovoltaice.

Panourile vor fi dispuse in randuri egale, fiecare ocupand aproximativ 2.9mp si avand o capacitate de productie de aproximativ 550W. Montate pe structuri metalice din otel zincat, fixate in beton, panourile vor beneficia de o protectie optima impotriva vantului si a conditiilor meteorologice nefavorabile. Toate componentele parcului sunt proiectate pentru a maximiza productia de energie electrica si pentru a asigura longevitatea, utilizand cele mai bune si mai durabile materiale disponibile pe piata. Parcul WF800 este dotat cu panouri fotovoltaice monocristaline de ultima generatie, cele mai performante si eficiente sisteme fotovoltaice disponibile pe piata, cu o eficienta dubla comparativ cu cele policristaline. Conectarea la reteaua electrica se realizeaza prin intermediul celor mai performante invertoare produse de HUAWEI, lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate, cu o eficienta de pana la 98.7%.

Investitia in proiectele noastre iti ofera sansa de a beneficia de stabilitate financiara pe termen lung prin diversificarea portofoliului investitional si asigurarea unui flux constant de venituri pasive. Pentru detalii si posibilitati de investitie, contacteaza-ne pe sale@w4energy.com.

49 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page