top of page

W4Energy - pionier in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice durabile

Actualizată în: 11 sept. 2023


Datorita succeselor inregistrate in ultimele luni, de la lansarea proiectului W-F500, W4Energy a castigat o reputatie solida pe piata energiei regenerabile. Cu o echipa dedicata si o viziune clara asupra viitorului energiei curate, W4Energy se impune cu o forta motrice in tranzitia globala catre surse de energie durabila si nepoluanta.

Ne mandrim cu o politica de transparenta si o calitate superioara, fiecare etapa a proiectelor noastre fiind dechisa discutiilor cu partenerii nostri, oferindu-le o intelegere completa a procesului si asigurandu-le ca ne indeplinim promisiunile. Pentru noi, stabilirea unei relatii bazata pe incredere si transparenta cu partenerii nostri este un factor extrem de important in incheierea unui parteneriat, astfel ca le punem la dispozitie o serie de documente care sa deserveasca acestui scop:

  • Contract de vanzare-cumparare;

  • Contract de locatiune;

  • Agremente tehnice ale panourilor achizitionate;

  • Proces verbal de predare-primire privind contractul de vanzare-cumparare;

  • Proces verbal de predare-primire privind contractul de locatiune;

  • Contract de comodat privind folosinta suprafetei de teren in raport cu numarul de panouri achizitionate.

W4Energy a dobandit o reputatie solida prin stabilirea si mentinerea parteneriatelor de incredere cu partenerii sai. Fiecare proiect este gestionat cu profesionalism si dedicare, oferindu-le partenerilor nostri siguranta si increderea intr-o cooperare pe termen lung si intr-un rezultat de succes.

35 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page