top of page
Solar-Powered Home

FURNIZORUL TAU DE SISTEME FOTOVOLTAICE

Invest in Energy. Invest in Future. Invest in YOU.

De ce sa alegi W4Energy ?

Prezentul si viitorul apartin surselor de energie regenerabila. In ultimii ani, datorita cresterii semnificative a pretului la energie electrica, investitia intr-un sistem fotovoltaic rezidential sau comercial capata tot mai multa popularitate.

Indiferent daca esti propietar de casa sau ai propria ta afacere, in contextul economic actual, facturile la energia electrica impacteaza in mod negativ bugetul tau, punand o presiune majora asupra acestuia, iar optiunea instalarii de sisteme fotovoltaice care sa sustina consumul energetic devine tot mai atractiva.

Din ce in ce mai multi propietari de case si companii fac tranzitia de la energia electrica produsa din surse traditionale, la energia verde, produsa prin intermediul sistemelor fotovoltaice. Astfel, opteaza pentru producerea de energie electrica din surse regenerabile in regim propriu datorita multiplelor avantaje financiare, cat si marilor progrese inregistrate in domeniul energiei solare fotovoltaice, care a devine tot mai accesibila.

In momentul de fata energia solara reprezinta o optiune atractiva atat pentru propietari de case, cat si pentru propietarii de companii, datorita progreselor tehnologice care au crescut eficienta si performanta energiei solare, cat si datorita scaderii constante a costurilor de implementare a energiei verzi.

Nu in ultimul rand, impactul pozitiv asupra mediului reprezinta un alt factor extrem de important pentru tranzitia la energie regenerabila. Intreaga omenire depune eforturi considerabile de a reduce dependenta de combustibil fosili cat si pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera, iar guvernele lumii au introdus politici favorabile care incurajeaza utilizarea surselor regenerabile, oferind diverse subventii si facilitati fiscale.

Impreuna, ne putem aduce contributia pentru un viitor sustenabil, acordand o atentie sporita cresterii calitatii vietii pentru noi si generatiile urmatoare.

PROIECTE W4ENERGY

+16,4

MW  instalati

+7

PARCURI FOTOVOLTAICE

+32800

PANOURI FOTOVOLTAICE

+118

PARTENERI

CONSUMATOR COMERCIAL

  • Alege un viitor sustenabil pentru compania ta

  • Energia regenerabila este solutia fiabila adoptata de tot mai multe companii la nivel mondial in vederea inlocuirii dependentei de sursele traditionale de energie electrica in favoarea celor din surse regenerabile, cum ar fi energia solara.

  • Companiile sunt tot mai orientate spre viitor devenind mult mai eficiente pe pietele in care isi desfasoara activitatea, optand sa devina propriul producator de energie electrica, reducandu-si astfel semnificativ costurile legate de consumul de energie.

Solar Panel Roof
DJI_0380.jpg

CONSTRUCTIE PARC FOTOVOLTAIC

  • SERVICII COMPLETE PENTRU CONSTRUCTIA UNUI PARC FOTOVOLTAIC

  • W4Energy ofera o noua facilitate pentru cei care doresc sa dezvolte un parc fotovoltaic de la 0, printr-un pachet complet de servicii pentru constructia si punerea in functiune a parcului.

  • Constructia parcului fotovoltaic presupune o serie de etape, a caror implementare este asigurata in totalitate de catre specialistii W4Energy

managesys1-1.png

MONITORIZARE IN TIMP REAL

Cu ajutorul aplicatiei Huawei FusionSolar puteti vedea in timp real valorile din momentul punerii in functiune a panourilor si pana in prezent. 
Aplicatia simplifica multe procese legate de instalarea si functionarea sistemelor fotovoltaice cu tehnologie Huawei pentru utilizatori si instalatori, modulele si componentele existente fiind toate interoperabile si gestionabile central dintr-un singur loc. Aplicatia Huawei FusionSolar este conceputa complet pentru a raspunde nevoilor operatorilor si instalatorilor oferind o gama larga de functii.

bottom of page