top of page

- povestea noastra - 

DESPRE NOI

W4Energy , producator autorizat de energie electrica din surse regenerabile si furnizor de energie prin statii de incarcare, este una dintre cele mai importante companiide investitii in energie regenerabila din Romania. 

W4Energy este detinut de compania Blvd Support, condusa de un bord cu o experinta in domeniul afacerilor de peste 25 de ani.

Spre deosebire de actiuni, fonduri indexate sau chiar criptomonede, niciuna dintre aceste investitii nu te face sa simti ca faci o diferenta. W4Energy este aici pentru a te ajuta sa te conectezi direct cu investitia ta, astfel incat impactul sa fie resimtit. Furnizam solutii integrate si profitabile pentru investitii in energie regenerabila, oferindu-ti posibilitatea de a obtine profituri considerabile care sa sa-ti asigure stabilitate financiara pe termen lung prin diversificarea surselor de venit. Experienta solida in industrie si reputatia ireprosabila ne-au adus notorietate drept o companie serioasa si de incredere. In mai putin de 1 an am finalizat cu succes proiecte importante, Proiectul WF500 care a vizat dezvoltarea a 8 parcuri fotovoltaice ce insumeaza un total de 3.2MW capacitate instalata si Proiectul WF600 care a vizat dezvoltarea unui parc fotovoltaic de 1MW capacitate instalata. Ne mandrim de asemenea cu un vast portofoliu ce insumeaza un total de peste 17.4MW capacitate instalata. >vezi video

MISIUNEA NOASTRA

Orientata spre viitor, compania W4Energy isi asuma responsabilitatea de a contribui la statisfacerea cerintelor energetice globale, prin investitii strategice si inovatoare in proiecte de energie regenerabila. 

Promovam investitiile in energie regenerabila prin intermediul parcurilor fotovoltaice si al statiilor de incarcare pentru vehicule electrice, domenii ce reprezinta viitorul sectorului energetic, cat si al oportunitatilor de investitie. 

Asiguram fiabilitatea si durabilitatea proiectelor noastre prin folosirea celor mai bune tehnologii si materiale, dar si prin implementarea unor strategii de intretinere si mentenanta adecvata. W4Energy se angajeaza sa-si sustina existenta pentru o lunga perioada de timp ca o organizatie onesta si de incredere, al carei scop este de a oferi cele mai bune si mai profitabile oportunitati de investitie in energie regenerabila. 

VIZIUNEA NOASTRA

Viziunea noastra este de a deveni una dintre cele mai importante companii de investii in domeniul energiei regenerabile din Romania. 

Planul nostru de afaceri pentru urmatorii ani se concentreaza pe extinderea capacitatii de productie prin constructia de parcuri fotovoltaice de mare capacitate si dezvoltarea unei ample infrastructuri nationale de statii de incarcare. Obiectivul nostru este sa atingem o productie totala de peste 100MW instalati si sa implementam peste 1000 de statii de incarcare pentru vehiculele electrice. 

Credem cu tarie ca, datorita experientei pe care o castigam cu fiecare proiect finalizat cu succes, vom reusi sa ne atingem toate obiectivele propuse si sa contribuim astfel la un viitor mai bun si mai prosper.

Cariere

Consultati ofertele noastre de locuri de muncă si oportunitatile care va asteapta

Multumim,

bottom of page