top of page

- povestea noastra - 

DESPRE NOI

W4Energy Group este producator autorizat de energie electrica din surse regenerabile si prima companie romaneasca producatoare de energie electrica alaturi de investitori privati.

Brandul W4Energy Group este detinut de Blvd Support, face parte din grupul DAAL.COM, cu o experienta in mediul de afaceri de peste 25 de ani.

Portofoliul nostru include produse de marca de la producatori de top, motiv pentru care garantam o calitate de top a sistemelor fotovoltaice pe care le utilizam.

Oferim solutii complete si de incredere in ce priveste sistemele fotovoltaice in vederea producerii de energie din surse regenerabile, la cele mai ridicate standarde si tehnologicii de cea mai inalta calitate.

Cu o echipa dedicata si o viziune clara asupra viitorului energiei curate, ne aducem aportul la tranzitia globala catre surse de energie durabila si nepoluanta. Experienta solida in industrie si reputatia ireprosabila ne-au adus notorietate, drept o companie serioasa si de incredere. Valorile noastre fundamentale, etica in afaceri si angajamentul fata de calitate, ne ghideaza in fiecare aspect al activitatii noastre. Ne concentram pe inovatie continua si dezvoltare sustinuta si suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si tendinte in domeniul energiei solare, iar acest lucru ne permite sa oferim solutii de ultima generatie, cat si cele mai bune preturi pentru investitiile in parcuri fotovoltaice.

Ne mandrim cu o puternica politica de transparenta, fiecare etapa a proiectelor noastre fiind astfel deschisa discutiilor cu partenerii nostri, oferindu-le o intelegere completa a procesului si asigurandu-ne ca ne indeplinim promisiunile. Pentru noi, stabilirea unei relatii bazata pe incredere si transparenta cu partenerii nostri este un factor extrem de important in incheierea unui parteneriat durabil.

Oferim solutii complete si de incredere in ce priveste sistemele fotovoltaice in vederea producerii de energie din surse regenerabile, la cele mai ridicate standarde si tehnologicii de cea mai inalta calitate.

Dorim sa oferim energie verde, pentru a beneficia cu totii de o calitate imbunatatita a vietii si de o natura curata. Alege sa faci pasul spre un viitor sustenabil alaturi de W4Energy Group.

DJI_0380.jpg

MISIUNEA NOASTRA

Orientata spre viitor, compania W4Energy Group isi propune sa contribuie la economia mondiala si sa lase o natura locuibila generatiilor viitoare, deschizand calea pentru a satisface nevoile energetice ale planetei in care traim cu resurse curate. 

Principala noastra misiune este sa asiguram un viitor planetei noastre prin luarea tuturor masurilor necesare in vederea reducerii emisiilor de carbon din astmosfera prin dezvoltarea de parcuri fotovoltaice si producerea de energie curata din surse regenerabile, limitand astfel cresterea temperaturii globale.

Scopul nostru este sa diminuam pe cat posibil dependenta de combustibilii fosili, sa ne informam si sa educam partenerii in acest sens, dar si sa aducem energia regenerabila in consumul uzual de curent.
Cum facem acest lucru? Prin extinderea utilizarii energiei solare, sustinand viitorul umanitatii cu noi tehnologii. Ne angajam astfel sa dezvoltam proiecte de energie solara care sa fie sustenabila si sa respecte mediul, prin utilizarea celor mai bune practici de proiectare si constructie. Asiguram fiabilitatea si durabilitatea proiectelor noastre prin folosirea celor mai bune tehnologii si materiale, dar si prin implementarea unor strategii de intretinere si mentenanta adecvata.

W4Energy Group se angajeaza sa-si sustina existenta pentru o lunga perioada de timp ca o organizatie onesta, de incredere, cu principii adanc inradacinate in protejarea mediului inconjurator prin exploatarea resurselor naturale de energie.

Astfel, pe termen lung, vom reusi impreuna sa reducem amprenta de carbon si emisiile de gaze cu efect de sera.

DJI_0380.jpg

VIZIUNEA NOASTRA

Credem ca sta in puterea noastra sa decidem de a ne face viata mai buna. Atat pentru noi, cat si pentru cei din jur. Astfel, W4Energy Group are ca scop accesul transparent la energie verde.

Oferim partenerilor nostri solutii unice prin care pot participa la schimbarea viitorului nostru intr-unul mai bun, castigandu-si totodata independenta financiara si energetica.

Beneficiile energiei solare si avantajele sistemelor fotovoltaice inclina clar balanta in favoarea investitiei in acest domeniu, reprezentand viitorul in industria energetica. 

Viziunea noastra este de a deveni unul dintre cei mai importanti pionieri pe harta producatorilor si furnizorilor de energie electrica din surse regenerabile din Romania. Business-planul nostru pentru urmatorii ani vizeaza dezvoltarea capacitatii de productie prin constructia de parcuri fotovoltaice cu o putere mare, scopul nostru fiind sa ajungem la o productie totala de peste 100MW instalati. Credem cu tarie ca datorita experientei pe care o castigam cu fiecare parc pe care il construim, vom reusi alaturi de partenerii nostri sa ne atingem toate obiectivele propuse si sa ne aducem astfel contributia pentru un viitor mai bun si mai curat.

DJI_0441.jpg
bottom of page