top of page
Solar Panels

Este timpul pentru o schimbare

Alatura-te tranzitiei catre surse regenerabile si devino investitor,obtinand randamente solide, cu un ROI cuprins intre 23% - 39% pe an, timp de 20 ani perioada garantata prin contract

De ce sa investesti in W4SOLAR?

Energia regenerabila & sustenabila

Descopera oportunitatile de investitie in energie regenerabila, pentru a contribui la construirea unui viitor mai verde si mai prosper alaturi de W4Energy. Implica-te in proiectele noastre inovatoare ce vizeaza constructia de parcuri fotovoltaice de mare capacitate si vei avea posibilitatea nu doar de a sustine productia de energie verde, ci si de a obtine beneficii financiare semnificative. 

Economii sustenabile & Randament Investitonal Ridicat

Oportunitati de economisire semnificativa si randament investitional crescut, cu parcurile fotovoltaice W4Energy. Investitia intr-un parc fotovoltaic nu doar ca iti ofera economii financiare notabile, ci si o excelenta sursa de venit pasiv care va contribui la diversificarea fluxului de venituri lunare. Investeste in viitorul tau financiar si bucura-te de numeroasele avantaje oferite de energia verde.

Touching Solar Panel

Beneficii pentru investitori

•    Profit garantat inca de la punerea in functiune a parcului
•    Amortizarea investitiei in maxim 3-6 ani
•    Posibilitatea de scalare a investitiei initiale, prin reinvestirea profitului in urmatoarele proiecte.
•    Reducere de 3%-10% pentru investitia in urmatoarele proiecte
•    La o investitie de aprox. 20.000 euro, vei obtine un profit de aproximativ 96.500 euro,cu un ROI de 23% - 39% pe an, timp de 20 ani garantati prin contract. 
•    Asigurarea unei surse de venit pasiv pe termen lung si diversificarea fluxului lunar de castiguri

•    Posibilitatea de a compensa consumul de energie electrica de la sediul afacerii tale cu energia produsa de parc.

Ce ne recomanda

Datorita experientei in domeniu, ne-am consolidat imaginea de companie de incredere in domeniul energiei regenerabile. Intr-un timp record, am finalizat cu succes proiecte semnificative. Portofoliul nostru extins atinge o capacitate instalata de peste 17.4MW. Continuam sa construim un viitor sustenabil prin dezvoltarea de noi proiecte de amploare.

Parteneriate de succes

In mai putin de 1 an, peste 240 de investitori au avut incredere in noi si s-au alaturat proiectelor noastre din domeniul energiei regenerabile. Aceasta sustinere solida este o dovada a recunoasterii eforturilor noastre constante de a oferi oportunitati de investitii valoroase si durabile. Multumim investitorilor nostri pentru increderea acordata si te invitam pe aceasta cale, sa te alaturi tranzitiei catre energia regenerabila.

W4Energy, un producator autorizat de energie electrica din surse regenerabile si lider in dezvoltarea de proiecte inovatoare de parcuri fotovoltaice. Ne dedicam crearii si implementarii de solutii sustenabile, contribuind activ la revolutia in domeniul energiei solare.

La W4Energy, adoptam cele mai avansate tehnologii pentru a construi parcuri solare eficiente si durabile. Colaboram cu producatori de top precum LONGi SOLAR, un gigant in productia globala de module fotovoltaice, si HUAWEI, lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate, precum si acumulatori.

Fiecare proiect pe care il dezvoltam reflecta angajamentul nostru fata de inovatie si sustenabilitate. De la proiectarea si constructia parcurilor fotovoltaice la integrarea de solutii energetice inteligente, ne propunem sa oferim solutii avansate si ecologice.

Investind in proiectele noastre, nu numai ca contribuiti la construirea unui viitor mai verde, dar va alaturati si unei comunitati dedicate schimbarilor pozitive in domeniul energiei. Suntem pasionati sa facilitam tranzitia catre energie regenerabila si suntem mandri sa fim parte a transformarii catre o lume mai durabila si eficienta energetic. Descoperiti oportunitatile noastre de investitii in viitorul energiei solare si imbratisati schimbarea alaturi de W4Energy!  > vezi video

bottom of page