top of page
DJI_0380.jpg

W-F500
PROIECT 3D

Atunci cand investesti in parcurile fotovoltaice W4Energy Group este extrem de important sa iti oferim toate informatiile necesare cu privire la investitia ta. Iti punem astfel la dispozitie proiectarea 3D a parcurilor pentru a avea o mai buna viziune cu privire la dimensiunea, orientarea, forma si pozitionarea panourilor solare.

Proiectia 3D ajuta la reducerea timpului si costurilor de proiectare, deoarece proiectantii pot testa diferite configuratii ale parcului fotovoltaic in mediul virtual si poate face ajustari inainte de a construi fizic parcul, pentru a maximiza productia de energie, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Prin poiectarea 3D a parcurilor fotovoltaice dezvoltate de W4Energy, punem la dispozitia investitorilor tehnologia de varf utilizata de proiectanti, ceea ce arata angajamentul si compententa W4Energy fata de partenerii sai.

Avand posibilitatea de a vizualiza rezultatul final al investitiei tale in realitatea tridimensionala, nu numai ca isi demonstreaza relevanta, insa poate contribui la luarea unei decizii bine informate.

Parcurile fotovoltaice W4Energy Group sunt pozitionate intr-o zona de ses, deschisa, unde panourile se afla mereu in directia razelor de soare pentru maximizarea eficientei de captare a energiei solare si de producere a energiei electrice.

Pe suprafata fiecarui parc, care se desfasoara pe ±10.000mp/parc, sunt amplasate cate ±800 de panouri fotovoltaice, un singur panou avand o capacitate de productie de ±500w/h. Panourile sunt amplasate in randuri egale, fiecare ocupand o suprafata de aproximativ 2 mp, pentru facilitarea accesului in vederea asigurarii mentenantei. Pentru alimentarea la reteaua de energie electrica sunt utilizate invertoare marca HUAWEI care este lider mondial in productia de invertoare monofazice si trifazice, cat si de acumulatoare.

bottom of page