top of page

- termene si conditii - 

**INTRODUCERE**
Prin utilizarea acestui "site web", sunteți de acord cu prezenții „Termeni și Condiții”. Prin accesarea și utilizarea acestui site web, acceptați termenii și condițiile, fără limitări sau calificări, și sunteți informați că orice alt acord între dumneavoastră și firma Blvd Support SRL, CUI: RO46417635, Reg.com. J23/7260/2022, cu sediul social în Splaiul Unirii nr.9, Ilfov, România, sunt înlocuite cu dispozițiile acestor **Termeni și Condiții**. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, oricare dintre termenii de utilizare ale acestui site web, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

**PROPRIETATEA INTELECTUALĂ**
Site-ul web și conținutul acestuia, inclusiv toate textele și imaginile (Conținut), aparțin în exclusivitate firmei Blvd Support SRL, cu toate drepturile rezervate, sau au licențe care se află în proprietatea unor terți, iar în acest caz, publicațiile sunt acordate firmei Blvd Support SRL. Orice conținut, inclusiv mărcile comerciale sau logourile, reprezintă mărci înregistrate ale firmei Blvd Support SRL sau ale altor persoane.

**UTILIZAREA SITE-ULUI WEB**
Nu aveți permisiunea de a modifica, copia, reutiliza, reproduce, publica, autoriza, acorda licențe de utilizare, crea lucrări derivate sau vinde conținutul acestui site fără acordul scris al firmei Blvd Support SRL! Este interzisă utilizarea site-ului web pentru a afișa sau transmite orice fel de material cu caracter periculos, fals, înșelător, abuziv, hărțuitor, licențios, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt material care reprezintă sau încurajează un comportament care ar putea provoca o infracțiune sau duce la răspundere civilă sau încalcă legea în orice alt mod. Firma Blvd Support SRL va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și va respecta orice sentință judecătorească prin care se ordonă firmei Blvd Support SRL să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului web.

**CONFIDENȚIALITATEA**
Orice date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pe care le transmiteți pe acest site web prin poștă electronică, prin abonare sau prin oricare altă metodă, vor fi stocate în siguranță și nu vor fi dezvăluite sau vândute terților.

**LIPSA DE GARANȚII**
Întregul conținut al acestui site web poate fi modificat și vă este oferit "așa cum este", fără garanții, explicite sau implicite.

**EXONERAREA DE RĂSPUNDERE**
Utilizarea acestui site web este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră. Firma Blvd Support SRL și afiliații, ofițerii, managerii, agenții sau oricare altă parte implicată în proiectarea, producerea și furnizarea acestui site web nu vor fi considerați responsabili pentru niciun

prejudiciu direct sau indirect, indiferent de natura sa, care ar putea rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site web sau a conținutului său. Firma Blvd Support SRL nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi considerată responsabilă pentru niciun prejudiciu sau virus care ar putea infecta computerul dumneavoastră sau datele dumneavoastră ca urmare a accesării sau utilizării acestui site web sau a descărcării oricărui material de pe acest site web.

**REVIZUIRILE ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII**
Firma Blvd Support SRL poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni și Condiții prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați orice și toate astfel de revizuiri și, prin urmare, trebuie să vizitați această pagină a site-ului nostru periodic pentru a fi la curent cu Termenii de Utilizare actualizați.

**LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE**
Acești Termeni și Condiții și utilizarea acestui site web sunt guvernate de legile României. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute care pot apărea din sau se pot referi la sau pot fi legate de prevederile Termenilor și Condițiilor și/sau conținutul acestui site web, precum și asupra disputelor în care acești Termeni și Condiții și/sau acest site web vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau observații, vă rugăm să ne contactați aici. Vă mulțumim!

bottom of page