top of page
DJI_0362.jpg

CONSULTANTA PRODUCATOR
PARC FOTOVOLTAIC 

Modelul de afacere cu parcuri fotovoltaice prinde tot mai multa notorietate in ultima vreme, nu doar pentru beneficiile aduse mediului inconjurator, ci mai ales pentru avantajele financiare pe care acesta il ofera. De la consumator pana la producator, tot mai multi aleg acest tip de investitii in parcuri fotovoltaice, deoarece profitul este garantat intr-un timp foarte scurt. 


Daca vrei sa investesti in acest nou model de afacere RTB (ready to build) si sa dobandesti calitate de producator de energie regenerabila, Blvd Support iti ofera consultanta in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice, cat si asistenta in vederea indeplinirii tuturor conditiilor de infiintare a unui parc fotovoltaic. Ne adresam astfel investitorilor ce doresc sa dezvolte proiecte ample, cu o capacitate de productie de peste 1MW. 

Realizarea acestui tip de investitie in parc fotovoltaic implica o serie de etape ce necesita alocarea unor importante resurse de timp si nu numai. Poti lasa in grija noastra documentatia si birocratia aferenta, studiile de fezabilitate, obtinerea de avize si autorizatii, implementarea propriu-zisa si punerea in functiune a obiectivului tau de investitie in parcuri de panouri fotovoltaice.
Blvd Support este alaturi de tine in tot demersul tau de a deveni producator de energie regenerabila, de la punerea la dispozitie a terenului care va deservi amplasarii parcurilor, pana la constructia propriu-zisa a acestora, cat si obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor.

Daca ideea de investitie in parc fotovoltaic iti suna bine, atunci nu ezita si alege sa investesti in energia solara, energia viitorului! Devino dezvoltator de parcuri fotovoltaice cu minimum de efort si avantaje maxime! Ne ocupam noi de documentatie,autorizare, infiintare parc fotovoltaic pana la predarea acestuia in functiune!

Nu stii cat costa un parc fotovoltaic? Nu ezita sa ne contactezi! Consultantii nostri iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat demersul tau de a deveni producator de energie regenerabila sa fie cat mai facil.

 

Obtine cheia parcului tau fotovoltaic alaturi de BLVD SUPPORT.

WhatsApp Image 2023-01-26 at 17.29_edited.jpg

SERVICII PERMISE SI AUTORIZATII - faza ready to build

- Elaborare documentatie si obtinerea certificatului de urbanism

(CU) - Centrala electrica fotovoltaica

- Elaborare documentatie si obtinerea certificatului de urbanism

(CU) - Conectare la retea

- Elaborare documentatie DTAC - Centrala enectrica fotovoltaica

- Elaborare documentatie DTAC - Conectare la retea

- Elaborare Studiu de solutie

- Obtinerea Aviz Tehnic de Racordare (ATR)

- Obtinerea Autorizatiei de Construire (AC) - Centrala electrica fotovoltaica

- Obtinerea Autorizatiei de Construire (AC) - Conectare la retea

- Evaluare Randament Energetic

SERVICII PROIECTARE

- Elaborare Studiu Topografic

- Elaborare Studiu geotehnic si teste pilani

- Eleborare studiu Hidrologic

- Poriect de detaliu - Centrala electrica fotovoltaica (PT, DDE, as built)

PROGRAMEAZA-TI O CONSULTANTA

 DE SPECIALITATE

Multumim,

bottom of page