top of page
Este timpul pentru o schimbare.png

Proiect statii de incarcare WPS100

Invest in Energy. Invest in Future. Invest in YOU.

Proiectul WPS100: Oportunitate de investitie in mobilitatea electrica.

Furnizor de energie prin intermediul statiilor de incarcare W4Plug-Share

W4Energy, companie ce are ca domeniu de activitate investitiile in energieregenerabila, incurajeaza tranzitia catre mobilitatea electrica in Romania. Ne propunem astfel sa extindem infrastructura pentru vehiculele electrice prin instalarea a peste 1000 de statii de incarcare W4Plug-Share in intreaga tara. Fii parte din aceasta evolutie si exploateaza potentialul de crestere intr-o industrie in plina expansiune!

Faza 1 a Proiectului WPS100 vizeaza instalarea a 10 statii de incarcare WPS2X22.Aceste statii reprezinta un pas crucial in promovarea mobilitatii electrice, oferind utilizatorilor o infrastructura fiabila si accesibila pentru incarcarea vehiculelor electrice.Investind alaturi de noi in statiile de incarcare W4Plug-Share, nu doar sprijini tranzitiacatre mobilitatea electrica ci te plasezi si intr-o pozitie favorabila pentru beneficii financiare considerabile.

Beneficii investitori W4Plug Share:

•⁠  ⁠Diversificarea portofoliului de investitii
•⁠  ⁠Amortizare rapida – recupereaza-ti investitia in maxim 2 ani.
•⁠  ⁠Potential de scalare - creste-ti investitia initiala prin reinvestirea profitului in proiecte ulterioare.
•⁠  ⁠Reduceri avantajoase - beneficiaza de reduceri intre 3% si 10% la urmatoarea investitie.
•⁠  ⁠Flexibilitate in achizitionare - ai posibilitatea de a cumpara de la o singura statie de incarcare pana la 50% dintr-un proiect.
•⁠  ⁠Profituri atractive - investind aproximativ 13.000 euro, poti obtine un profit anual de aproximativ 25.000 euro dupa recuperarea investitiei, beneficiind de un ROI de 38% - 45%.
•⁠  ⁠Control total - fiind unicul proprietar al statiilor de incarcare, ai control complet asupra investitiei tale.
•⁠  ⁠Venit pasiv pe termen lung - asigura-ti un flux constant de venituri pasive pe termen lung.

PROIECT WPS100

Capacitatea totala 10 statii 2x22kW

SALE 01.02 - 01.03.2024           

*rezervare gratuita timp de 2 zile

*aceste numere se schimba zilnic in functie de platile investitorilor pana la vanzarea completa.

START CONSTRUCTIE : 01.03.2024

FINALIZARE CONSTRUCTIE : 01.06.2024

VANDUT
Este timpul pentru o schimbare (8).png

Procesul de vanzare a statiilor de incarcare W4Plug-Share

Investitia in statiile de incarcare W4Plug-Share se realizeaza prin achizitia de statii de incarcare, avand posibilitatea de a achizitiona pana la 50% din intregul proiect. 

Alatura-te initiativei noastre si exploateaza sansa remarcabila de expansiune in domeniul mobilitatiie electrice. Pentru mai multe detalii si oportunitati de investitie, contacteaza-ne pe sale@w4energy.com

Profita de aceasta ocazie de a-ti dezvolta propriul business cu statiile de incarcare W4Plug-Share si contribuie la extinderea infrastructurii pentru vehicule electrice, beneficiind de avantajele financiare oferite de aceasta inovatoare oportunitate de investitie.

Ce este o statie de incarcare auto?

Ce este o statie de incarcare EV?
O statie de incarcare reprezinta un sistem specializat in furnizarea de energie electrica pentru vehiculele electrice, oferind multiple puncte de incarcare. Aceste statii sunt cruciale pentru promovarea si sustinerea utilizarii vehiculelor electrice, furnizand un acces usor la energie electrica in locatii publice sau private, precum institutii, cladiri de birouri, zone rezidentiale, mall-uri, hoteluri, restaurante, cafenele etc.

Pentru un viitor durabil

Pentru urmatorii ani, ne-am propus un obiectiv indraznet prin care ne vom aduce contributia la expansiunea infrastructurii pentru vehiculele electrice. Planul nostru prevede implementarea a peste 1000 de statii de incarcare W4Plug-Share in intreaga tara, consolidandu-ne astfel pozitia de lideri in furnizarea energiei electrice prin intermediul acestor facilitati inovatoare. Alatura-te misiunii noastre si profita de aceasta oportunitate de dezvoltare cu ajutorul energiei regenerabile.

GO GREEN (Facebook Post (Landscape)) (4).png
bottom of page