top of page
ev-charging_edited.jpg

Este timpul sa te alaturi tranzitiei catre mobilitatea electrica

Sustine dezvoltarea infrastructurii pentru vehicule electrice. Salveaza timp, bani si contribuie la construirea unui viitor mai verde si mai sustenabil. 

De ce W4Plug-Share?

Pentru un viitor mai profitabil

Investitia in statiile de incarcare W4Plug-Share reprezinta o oportunitate inovatoare de a genera profit pe termen lung. Acest model de investitie nu doar diversifica sursele de venituri lunare, ci ofera si un flux pasiv de castiguri. Investitia in statiile noastre de incarcare reprezinta un angajament pentru un viitor mai ecologic, cat si o strategie inteligenta pentru construirea unui portofoliu financiar mai profitabil si durabil.

Beneficii investitori W4Plug Share:

•    Asigurarea unei surse alternative de venit pasiv pe termen lung si diversificarea portofoliului de investitii.
•    Amortizarea investitiei in maxim 2 ani.
•    Posibilitatea de scalare a investitiei initiale, prin reinvestirea profitului in urmatoarele proiecte.
•    Reducere de 3%-10% la urmatoarea investitie. 
•    Posibilitatea de a achizitiona de la o singura statie de incarcare, pana la 50% dintr-un proiect. 
•    La o investitie de aproximativ 13.000 euro vei obtine un profit de aproximativ 25.000 euro pe an dupa recuperarea investitiei, ROI de 38
% - 45%
•    Statut de unic proprietar al statiilor de incarcare achizitionate.

Pentru un viitor smart

Intr-o era a inovatiei, statiile de incarcare W4Plug-Share reprezinta un pas decisiv catre un viitor mai inteligent. Statiile noastre de incarcare sunt dotate cu tehnologii smart de ultima generatie, oferind o gama variata de moduri de incarcare, de la incarcare automata la setari personalizate in functie de cantitate, putere sau timp. Aceasta versatilitate nu doar simplifica procesul de incarcare, ci si aduce un nivel superior de control utilizatorilor. Diversificarea portofoliului cu o astfel de investitie ofera nu doar un impact pozitiv asupra mediului, dar si posibilitatea de a beneficia de cresterea continua a cererii in domeniul mobilitatii electrice.

Potential de dezvoltare

Adoptarea mobilitatii electrice devine o alternativa viabila pentru un numar tot mai mare de soferi, beneficiind de avantajele financiare semnificative oferite de costurile mai reduse in comparatie cu alimentarea traditionala cu combustibil. Aceasta schimbare de paradigma influenteaza in mod pozitiv necesitatea extinderii infrastructurii de statii de incarcare la nivelul cladirilor rezidentiale, hotelurilor, restaurantelor, cladirilor de birouri etc, contribuind astfel la consolidarea unei societati axate pe mobilitate electrica si durabilitate.

Electric Car Charging

Ce este W4Plug-Share?

W4Energy, companie de investitii in domeniul energiei regenerabile, sustine tranzitia catre mobilitatea electrica in Romania, prin dezvoltarea unei ample retele nationale de statii de incarcare. Ne propunem ca in urmatorii ani sa atingem pragul de peste 1000 de astfel de statii in toata tara. In acest sens, am lansat o noua oportunitate de investitie prin intermediul statiilor de incarcare W4Plug-Share, ce iti ofera sansa de a investi intr-unul dintre proiectele noastre prin achizitionarea de statii de incarcare. Astfel, contribui la expansiunea infrastructurii pentru vehiculele electrice si, in acelasi timp, beneficiezi de potentialul de crestere al acestei industrii in plina expansiune. Investitia ta nu doar sustine tranzitia catre mobilitatea electrica, ci te plaseaza si intr-o pozitie avantajoasa in ceea ce priveste oportunitatile financiare pe termen lung.

Ce este o statie de incarcare auto?

O statie de incarcare este un sistem proiectat pentru alimentarea cu energie electrica a vehiculelor electrice, ce contine doua sau mai multe puncte individuale de incarcare. Acestea sunt esentiale pentru a sprijini si promova utilizarea vehiculelor electrice, oferind astfel un punct de acces la energie electrica in locatii publice sau private.

Pentru un viitor electric

Obiectivul nostru ambitios pentru urmatorii ani este sa contribuim semnificativ la extinderea infrastructurii pentru vehiculele electrice. Ne propunem astfel sa implementam peste 1000 de statii de incarcare la nivelul intregii tari, consolidandu-ne astfel pozitia de lideri in furnizarea energiei electrice prin intermediul acestor facilitati inovatoare. Implica-te in proiectele noastre si beneficiaza de aceasta oportunitate de crestere semnificativa in domeniul energiei regenerabile.

bottom of page