top of page

PROIECTE FINALIZATE

Invest in Energy. Invest in Future. Invest in YOU.

- PARCURI FOTOVOLTAICE FINALIZAT CU SUCCES -

W4energy W4

PROIECTE FINALIZATE

 

W4Energy Group, Producator de Energie Electrica din Surse Regenerabile

W4Energy Group, lider in productia de energie electrica din surse regenerabile, are ca obiectiv principal reducerea dependentei de combustibilii fosili si promovarea energiei curate. Descoperiti cum contribuim la tranzitia globala catre sursele de energie durabila si eficienta.

 

Realizari Recente: Proiectele WF500 si WF600

Intr-un timp record, de mai putin de 1 an, W4Energy Group a finalizat cu succes doua proiecte semnificative. Proiectul WF500 a constat in constructia si vanzarea a 8 parcuri fotovoltaice in sudul tarii, in jud. Ilfov, beneficiind de eficienta maxima in captarea energiei solare.

Proiectul WF600, primul dezvoltat in calitate de producator de energie electrica din surse regenerabile, a adus un parc in functiune cu o capacitate instalata de 1MW, situat in comuna Nuci, jud. Ilfov. Acesta gazduieste panouri fotovoltaice de inalta performanta produse de LONGi Solar.

 

Recunostinta pentru Succesul Proiectului

Vrem sa ne exprimam recunostinta fata de colaboratori si investitori pentru contributia lor esentiala la aceste proiecte. Profesionalismul, devotamentul si expertiza tehnica a colaboratorilor nostri au fost cheia succesului, iar investitorii au fost motoarele care ne-au propulsat catre realizare.

 

Oportunitati de Investitii in Energie Solara

Daca doriti sa deveniti producator de energie electrica din surse regenerabile si sa investiti in energie solara alaturi de W4Energy, consultati site-ul nostru pentru proiectele actuale si oportunitatile de investitie disponibile.

 

Proiecte Fotovoltaice: WF500 si WF600

Proiectul WF500 a implicat constructia si vanzarea a 8 parcuri fotovoltaice, amplasate strategic pentru maximizarea captarii de energie solara. Fiecare parc a fost echipat cu panouri monocristaline LONGi Solar si invertoare eficiente de la HUAWEI, lider mondial in tehnologie.

Proiectul WF600, cu o capacitate instalata de 1MW, se remarca prin amploarea sa, cat si prin utilizarea panourilor monocristaline si a invertoarelor de la HUAWEI, garantand eficienta si durabilitate.

 

Rezultate si Perspective

Capacitatea instalata a Parcului WF600 este de 1MW, cu o productie estimata de 150.000 kW/luna si 1.825.000 kW/an. Aceste proiecte demonstreaza angajamentul nostru pentru inovatie si sustenabilitate, reprezentand o baza solida pentru colaborari viitoare si contribuind la construirea unui viitor energetic mai verde.

Pentru informatii detaliate despre oportunitatile de investitie, scrieti-ne la sale@w4energy.com.

managesys1-1.png

MONITORIZARE IN TIMP REAL

Investitia ta va fi atent monitorizata de catre specialistii W4Energy cu ajutorul aplicatiei Huawei FusionSolar care va inregistra in timp real performantele sistemelor fotovoltaice pentru fiecare parc in parte. Aplicatia simplifica multe procese legate de instalarea si functionarea sistemelor fotovoltaice cu tehnologie Huawei pentru utilizatori, modulele si componentele existente fiind toate interoperabile si gestionabile central dintr-un singur loc. Aplicatia Huawei FusionSolar este conceputa complet pentru a raspunde nevoilor operatorilor si instalatorilor oferind o gama larga de functii.

bottom of page