top of page
Este timpul pentru o schimbare (1).png

Proiecte finalizate cu succes

Alatura-te tranzitiei catre surse regenerabile si devino investitor,obtinand randamente solide, cu un ROI cuprins intre 23% - 39% pe an, timp de 20 ani perioada garantata prin contract

De ce sa investesti in W4Energy?

W4energy 

W4Energy, lider in productia de energie electrica din surse regenerabile, are ca obiectiv principal reducerea dependentei de combustibilii fosili si promovarea energiei curate. Descoperiti cum contribuim la tranzitia globala catre sursele de energie durabila si eficienta. Intr-un timp record, de mai putin de 1 an, W4Energy a finalizat cu succes numeroase proiecte semnificative. Proiectul WF500 a constat in constructia si vanzarea a 8 parcuri insumand fotovoltaice cu o capacitate toatala de 3.2MW in sudul tarii, Proiectul WF600 a inaugurat cu succes un parc cu o capacitate instalata de 1MW, localizat în comuna Nuci, județul Ilfov. Acesta adaposteste panouri fotovoltaice de înalta performanta produse de LONGi Solar, beneficiind de eficienta maxima în captarea energiei solare.

 

Vrem sa ne exprimam recunostinta fata de colaboratori si investitori pentru contributia lor esentiala la aceste proiecte. Profesionalismul, devotamentul si expertiza tehnica a colaboratorilor nostri au fost cheia succesului, iar investitorii au fost motoarele care ne-au propulsat catre realizare.

 

Daca doriti sa deveniti producator de energie electrica din surse regenerabile si sa investiti in energie solara alaturi de W4Energy, consultati site-ul nostru pentru proiectele actuale si oportunitatile de investitie disponibile.  >vezi video 

PARCURILE W4Solar FINALIZATE

Investitia intr-un parc fotovoltaic bine amplasat este o miscare incredibil de inteligenta, motiv pentru care parcurile noastre sunt situate intr-o zona cu eficienta maxima de captare a energiei solare si de producere a energiei electrice. 
Iti prezentam mai jos proiectele W-F500 al caror status se schimba in timp real, astfel incat sa fii tot timpul la curent cu disponibilitatea kw in fiecare parc in parte, cat si cu timeline-ul constructiei acestora.
video | poze aici...

W4Solar

W4Solar

Redă videoclipul

Ce ne recomanda

Cu o vasta experienta in domeniul energiei regenerabile, ne-am consolidat reputatia ca o companie de incredere, livrand proiecte semnificative cu eficienta si promptitudine. Cu un impresionant portofoliu ce cuprinde proiecte finalizate insumand o capacitate totala instalata de peste 18.4MW, ne angajam sa construim un viitor sustenabil, prin inovatie si dedicare in dezvoltarea de noi proiecte de amploare.

Parteneriate de succes

Intr-un interval de mai putin de 1 an, am castigat increderea a peste 240 de investitori, care s-au alaturat proiectelor noastre din sectorul energiei regenerabile. Aceasta sustinere ferma este o dovada a recunoasterii eforturilor noastre constante de a oferi oportunitati de investitii durabile si valoroase. Cu recunostinta fata de investitorii nostri pentru increderea acordata, te invitam sa devii si tu parte din tranzitia catre energia regenerabila.

Beneficii pentru investitori

•⁠  ⁠Beneficii financiare considerabile, garantate inca de la punerea in functiune a parcului
•⁠  ⁠Amortizare rapida a investitiei intr-un interval de maxim 3-6 ani
•⁠  ⁠Oportunitatea de a-ti extinde investitia initiala, prin reinvestirea profitului in proiecte ulterioare, generand astfel profit si mai mare
•⁠  ⁠Pentru o investitie de aprox. 20.000 euro, profitul estimat este de aprox. 96.500 euro raportat la un ROI cuprins intre 23% si 39% pe an, pentru o perioada garantata prin contract, de minim 20 de ani
•⁠  ⁠Asigurarea unui flux constant de venituri pasive pe termen lung si diversificarea castigurilor lunare 
•⁠  ⁠Posibilitatea de compensare a consumului de energie electrica al afacerii tale prin utilizarea energiei produse de parcul nostru.

Financial Graphs

DE CE SA INVESTESTI ALATURI DE UN PRODUCATOR DE ENERGIE ELECTRICA

Daca te decizi sa investesti in energie solara, afla ca o poti face in calitate de producator. Pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza, iti oferim mai jos cateva exemple ce diferentiaza un producator de energie electrica de un prosumator: 

 

• Obiectul activitatii – activitatea specifica a producatorului este reprezentata de producerea de energie electrica din surse regenerabile, pe cand a prosumatorului conform legii, aceasta nu trebuie sa fie activitatea lui comerciala sau profesionala primara. 

• Fluxul de productie/consum – producatorul produce si livreaza/vinde energie electrica din surse regenerabile catre consumatorul final, in timp ce prosumatorul consuma si produce energie electrica din surse regenerabile, iar surplusul il injecteaza in retea. 

• Capacitatea de productie – producatorul utilizeaza sisteme si echipamente cu o putere mai mare de 400kW, capacitatea instalata a unei centrale electrice fotovoltaice putand varia de la 1MW pana la cateva sute de MW, pe cand prosumatorul poate produce si utiliza echipamente cu o putere instalata mai mica de 400kW pe locul de consum. 

• Stabilitate legislativa – ca producator de energie electrica din surse regenerabile, legea este clara, suferind doar cateva modificari de-a lungul timpului, in timp ce legea prosumatorului se schimba adesea, ceea ce creeaza incertitudine si imposibilitate de predictie a unei investitii pe termen lung. 

 

Iata cateva motive pentru care investitia intr-un parc fotovoltaic alaturi de un producator de energie electrica este cea mai buna alegere:

• Investitia intr-un parc fotovoltaic dezvoltat de un producator de energie ofera stabilitate pe termen lung si siguranta financiara, in comparatie cu cel dezvoltat de un prosumatorintrucat legislatia care reglementeaza statutul prosumatorului este in continua schimbare, aducand nesiguranta in ce priveste tarifele, schemele de subventionare si alte beneficii asociate. 

• Alegerea unui parc fotovoltaic dezvoltat de un producator poate oferi un cadru mai solid si mai rezistent la modificarile legislative, producatorii avand expertiza necesara de a adapta rapid strategiile de gestionare a acestora, ceea ce contribuie la stabilitatea pe termen lung a investitiei.

• Un producator de energie are experienta in dezvoltarea si administrarea parcurilor fotovoltaice la scara larga, acest lucru oferind investitorilor o perspectiva mai solida si mai previzibila a rentabilitatii termen lung a proiectului. 

• Investitia intr-un proiect dezvoltat de un producator de energie permite accesul la resurse si cunostinte specializate acumulate pe parcursul altor proiecte similare. Acest nivel de competenta poate fi crucial in gestionarea eficienta a operatiunilor, imbunatatirea performantelor sistemului si adaptarea la schimbarile din industrie.

• Investitiile la scara mare pot aduce economii de costuri si o rentabilitate mai rapida, maximizand avantajele financiare, in timp ce, in cazul parcurilor dezvoltate de prosumatori rentabilitatea poate fi afectata de costurile mai mari la unitate si de limitarile in negocierile de achizitie in volum.

managesys1-1.png

MONITORIZARE IN TIMP REAL

Investitia ta va fi atent monitorizata de catre specialistii W4Energy cu ajutorul aplicatiei W4FusionSolar care va inregistra in timp real performantele sistemelor fotovoltaice pentru fiecare parc in parte. Aplicatia simplifica multe procese legate de instalarea si functionarea sistemelor fotovoltaice cu tehnologie Huawei pentru utilizatori, modulele si componentele existente fiind toate interoperabile si gestionabile central dintr-un singur loc. Aplicatia W4FusionSolar este conceputa complet pentru a raspunde nevoilor operatorilor si investitorilor oferind o gama larga de functii.

bottom of page