top of page

PARC FOTOVOLTAIC 
W-F600 

W4Energy Group lanseaza un nou proiect ambitios, in calitate de producator autorizat de energie electrica din surse regenerabile. Proiectul W-F600 vizeaza constructia si vanzarea unui parc fotovoltaic de 1MW. Parcul W-F600 este amplasat in comunca Nuci, jud. Ilfov, ce se afla in Sudul tarii, care este una din zonele cu cea mai mare eficienta de captare a energiei solare si de producere a energiei electrice. Parcul va produce suficienta energie curata pentru a asigura alimentarea cu energie electrica a peste 600 de gospodarii pe an.  Beneficiind de un numar ridicat de zile insorite pe parcursul anului, vom maximiza astfel potentialul energetic al parcului si vom asigura o productie sustinuta si constanta de energie solara. Alegerea zonei s-a realizat tinand cont si de alti factori importanti precum inclinatia terenului, dar si accesul la infrastructura.

Parcul W-F600 se intinde pe o generoasa suprafata de +/- 13.000mp si va gazdui +/- 1850 panouri fotovoltaice de inalta performanta si cu cea mai mare eficienta energetica, ce sunt produse de LONGi Solar, unul dintre cei mai mari producatori de module fotovoltaice la nivel mondial. Fiecare panou are o capacitate de productie de ±550w. Panourile sunt amplasate in randuri egale, pe structuri metalice din otel zincat, ce sunt montate in beton, pentru a oferi protectie impotriva vantului si intemperiilor.

Datorita atentiei pe care o acordam detaliilor, cat si experientei care ne caracterizeaza, fiecare componenta a parcului este special gandita, astfel incat sa eficientizam la maximum productia de energie electrica si sa asiguram longevitatea acestuia, prin utilizarea celor mai calitative materiale. Pentru facilitarea accesului la panouri in vederea asigurarii mentenantei, fiecare dintre acestea ocupa o suprafata de aprox. 2,9mp. Panourile sunt de tip monocristalin, care sunt cele mai performante si eficiente sisteme fotovoltaice de pe piata, avand un nivel dublu de eficienta comparativ cu cele de tip policristalin. Pentru conectarea acestora la reteaua electrica utilizam invertoare produse de HUAWEI, care este lider pe piata mondiala in productia de invertoare monofazate si trifazate, cu o eficienta de 98.7%.

Capacitatea instalata a Parcului W-F600 este de 1MW, cu o productie estimata de 150.000 kW/luna si de 1.825.000 kW/an.

1-25 copy.jpeg

PROIECT WF600

Capacitatea totala 500kW

WF600 - FAZA 1 

PRESALE 15.08 - 15.09.2023           -5% discount

*rezervare gratuita timp de 2 zile

*aceste numere se schimba zilnic in functie de platile investitorilor pana se vand toti kW ramasi.

START CONSTRUCTIE : 01.11.2023

FINALIZARE CONSTRUCTIE : 31.12.2023

1-25 copy.jpeg

Capacitatea totala 500kW

WF600 - FAZA 2

*rezervare gratuita timp de 2 zile

*aceste numere se schimba zilnic in functie de platile investitorilor pana se vand toti kW ramasi.

START CONSTRUCTIE : 01.11.2023

FINALIZARE CONSTRUCTIE : 31.12.2023

managesys1-1.png

MONITORIZARE IN TIMP REAL

Cu ajutorul aplicatiei Huawei FusionSolar puteti vedea in timp real valorile din momentul punerii in functiune a panourilor si pana in prezent. 
Aplicatia simplifica multe procese legate de instalarea si functionarea sistemelor fotovoltaice cu tehnologie Huawei pentru utilizatori si instalatori, modulele si componentele existente fiind toate interoperabile si gestionabile central dintr-un singur loc. Aplicatia Huawei FusionSolar este conceputa complet pentru a raspunde nevoilor operatorilor si instalatorilor oferind o gama larga de functii.

bottom of page