top of page
WhatsApp Image 2024-02-26 at 17.44.43.jpeg

Proiect parc
fotovoltaic 1,4MW 

 Invest in Energy. Invest in Future.   Invest in YOU.  

Proiectul WF800: Oportunitate de Investitie in energie regenerabila.

W4energy W-F800

Producator Autorizat de Energie Electrica din Surse Regenerabile
Afla cum W4Energy, lider in productia de energie electrica din surse regenerabile, contribuie la reducerea dependentei de combustibilii fosili si promoveaza energia regenerabila. Si tu poti deveni parte a acestei initiative investind intr-un viitor mai durabil si mai sustenabil.

Proiectul WF800: Oportunitate de Investitie in Energie Solara
Cu o vasta experienta in domeniul energiei regenerabile si un portofoliu de peste 18.4MW capacitate instalata, lansam Acesta vizeaza constructia celui mai amplu parc solar dezvoltat de compania noastra pana in prezent, avand o capacitate instalata de 1.4 MW. Amplasat strategic in judetul Ilfov, datorita conditiilor favorabile pentru constructia de parcuri fotovoltaice, investitia in Parcul WF800 ofera stabilitate pe termen lung si un ROI extrem de atractiv. 

 

Investitia in Energie Regenerabila cu W4Energy
Devenind producator de energie electrica din surse regenerabile alaturi de noi vei beneficia de:
•⁠  ⁠Un parteneriat durabil si profitabil, pentru cel putin 20 de ani 
•⁠  ⁠Rezervare gratuita a pachetului de investitie dorit 
•⁠  ⁠O durata de viata de minim 25 de ani pentru modulele solare, garantata de catre producatorul LONGi SOLAR. 
•⁠  ⁠Cea mai buna eficienta energetica a modulelor solare, care sunt de tip monocristalin 
•⁠  ⁠Invertoare si acumulatori de cea mai buna calitate, marca HUAWEI, lider mondial in tehnologie 
•⁠  ⁠Transparenta totala si rapoarte lunare pentru ca investitia ta sa fie una sigura si durabila

panou verde.jpg

PROIECT WF800

Capacitatea totala 1400kW

SALE 01.03 - 01.06.2024           

*rezervare gratuita timp de 2 zile

*aceste numere se schimba zilnic in functie de platile investitorilor pana se vand toti kW ramasi.

START CONSTRUCTIE : 01.06.2024

FINALIZARE CONSTRUCTIE : 01.09.2024

Investitii Parc fotovoltaic WF800

Daca esti pregatit sa iti diversifici portofoliul de investitii si sa te alaturi unui producator de energie electrica din surse regenerabile, investeste intr-unul dintre pachetele noastre si asigura-ti un venit pasiv substantial pe termen lung. Devino partener W4Energy cu o investitie de minim 2kW si alege-ti pachetul care se potriveste obiectivelor tale financiare. Contacteaza-ne pentru consultanta si solutii personalizate care sa iti maximizeze profitul.  > detalii

Pachete de investitii personalizate

Fiecare investitor are obiective financiare si aspiratii unice. Prin urmare, am dezvoltat pachete personalizate, adaptate nevoilor tale specifice. Indiferent care este obiectivul tau, de la obtinerea unui randament atractiv, la contributia in proiecte de energie pentru comunitate sau implicarea activa in implementarea solutiilor inovatoare in domeniul energiei regenerabile, am conceput cate un pachet care sa corespunda aspiratiilor tale si care sa iti ofere siguranta financiara pentru cel putin 20 de ani.

Beneficii pentru investitori

•⁠  ⁠Randament atractiv al investitiei, cu un ROI de 14%-28% pe an, pentru cel putin 20 de ani, perioada garantata prin contract
•⁠  ⁠Compensarea energetica in retea a consumului de energie electrica generat de sediul afacerii tale
•⁠  ⁠Reducerea riscurilor investitionale prin diversificarea portofoliului de investitii si a surselor de venit
•⁠  ⁠Recuperarea investitiei intr-o perioada scurta de timp, intre 3-6 ani
•⁠  ⁠Posibilitatea de reinvestire a profitului in viitoarele proiecte, beneficiind de o reducere de 3%-10% la urmatoarea investitie

eprs-ida-583810-promotion-renewable-energy-sources-in-eu.jpg
Este timpul pentru o schimbare (7).png

Procesul de vanzare a parcului fotovoltaic

Procesul de investitie in Parcul WF800 este unul simplu, realizandu-se prin achizitia de kW. Investitia in proiectele noastre iti ofera sansa de a beneficia de stabilitate financiara pe termen lung prin diversificarea portofoliului investitional si asigurarea unui flux constant de venituri pasive. 
Pentru detalii si posibilitati de investitie, contacteaza-ne pe
sale@w4energy.com
Profita acum de aceasta oportunitate de a-ti dezvolta propria afacere in domeniul energiei regenerabile si devino partener W4Energy. Asigura-ti un viitor stabil si profitabil din punct de vedere financiar si contribuie la tranzitia energetica catre sursele regenerabile.

managesys1-1.png

MONITORIZARE IN TIMP REAL

Investitia ta va fi atent monitorizata de catre specialistii W4Energy cu ajutorul aplicatiei W4FusionSolar care va inregistra in timp real performantele sistemelor fotovoltaice pentru fiecare parc in parte. Aplicatia simplifica multe procese legate de instalarea si functionarea sistemelor fotovoltaice cu tehnologie Huawei pentru utilizatori, modulele si componentele existente fiind toate interoperabile si gestionabile central dintr-un singur loc. Aplicatia W4FusionSolar este conceputa complet pentru a raspunde nevoilor operatorilor si investitorilor oferind o gama larga de functii.

bottom of page