top of page

Ai intrebari? Noi raspundem la ele!


Cum investesc?

  • W4Energy Group detinut de Blvd Support pune la dispozitie panourile fotovoltaice impreuna cu logistica necesara amplasarii si punerii lor in functiune, pana la injectarea energiei in retea. Investitorul achizitioneaza panourile de la W4Energy Group, care vor fi date spre utilizare catre W4Energy Group, pentru un comision de administrare de 5%, din productia lunara.

Care este minimul investitiei?

  • Fiecare investitor poate achizitiona minim: 2KW, respectiv 3.800 euro (+ TVA).

Imi puteti simula o investitie?

  • O investitie de aproximativ 15.000 euro, produce 10 kw/h, ceea ce inseamna 12.775kw/an cu un profit anual 6.400 euro/an raportat la pretul energiei electrice in 2022.

Care este perioada contractuala?

  • Contractele de inchiriere sunt incheiate pe o perioada nedeterminata.

Care este perioada de amortizare a investitiei?

  • Raportat la pretul a 1 kw/h, recuperarea investitiei se va realiza in aproximativ 3 ani, dupa care aceasta va genera profit.

Cum imi pot mari investitia?

  • Iti poti mari investitia fiind partenerul nostru in dezvoltarea urmatoarelor proiecte si vei beneficia de o reducere de pana la 20% pentru urmatoarele investitii.

Imi pot retrage investitia?

  • Ca propietar al panourilor, ai posibilitatea de a te retrage oricand prin vanzarea panourilor asupra carora ai drept de propietate, respectand un preaviz conform contractului incheiat cu W4Energy.

Suntem alaturi de clientii nostri in fiecare etapa de implementare a proiectului datorita echipei noastre dedicate, deoarece dorim sa oferim cele mai bune solutii pentru optimizarea profitului.

Daca ai nevoie de asistenta, echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie, acordandu-ti tot suportul necesar. Poti accesa pagina noastra de suport pentru mai multe informatii sau poti programa o intalnire pe Google Meet.


Multumim tututor investitorilor care s-au alaturat proiectelor noastre si care au achizitionat deja panouri.

Nu rata ocazia! Asigura-ti loc in echipa noastra si devino partenerul nostru, investind in energie verde regenerabila si in viitorul tau!

156 afișări0 comentarii

Kommentare


bottom of page