top of page

Astazi, 01.09.2023, demaram constructia Parcului W7F500 din cadrul Proiectului W-F500

Actualizată în: 11 sept. 2023


Anuntam cu incantare demararea constructiei Parcului W7F500. Aceasta va avea un timeline de 2 luni, timp in care vor fi parcursi toti pasii de la pregatirea terenului, pana la montarea panourilor pe structurile metalice, ultimul pas fiind reprezentat de conectarea parcului pana in postul trafo.

Parcul W7F500 reprezinta cel de-al saptelea parc dezvoltat in cadrul Proiectului W-F500 si este situat in Sudul Romaniei, in jud. Ilfov, care reprezinta una din cele mai bune zone in ce priveste expunerea la lumina solara din tara.

Parcul va gazdui aproximativ 800 de panouri fotovoltaice pe suprafata sa, care sunt de tip monocristalin si sunt produse de LONGi SOLAR, unul dintre cei mai mari producatori de tehnologie solara la nivel mondial, acestea fiind cele mai eficiente panouri solare de pe piata la momentul actual.

Ca si in cazul celorlalte parcuri, ne preocupa deplin calitatea produselor si echipamentelor utilizate, pentru a asigura o longevitate cat mai mare parcului, motiv pentru care, atat gardul, cat si structurile metalice ce deservesc sustinerii panourilor sunt confectionate din otel zincat, care este un material recunoscut pentru rezistenta sa la coroziune si uzura.

Fiecare panou va ocupa o suprafata de aproximativ 2mp, pentru a se facilita astfel accesul la acesta in vederea asigurarii mententatei sau a altor situatii neprevazute.

Parcul beneficiaza de asigurare de tip all risks, asigurandu-se astfel protectia acestuia atat impotriva intemperiilor, cat si impotriva altor situatii, precum furt, distrugere, s.a.m.d.

Pentru conectarea parcului la reteaua de energie electrica, utilizam invertoare marca HUAWEI, lider pe piața de invertoare monofazate si trifazate, care au o eficienta de 98,7%.

Estima ca Parcul W7F500 va produce in medie aproximativ 60.800 kW pe luna si 730.000 kW pe an.

Puteti urmari evolutia fiecarui parc in parte accesand pagina special dedicata Proiectului W-F500.

21 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page