top of page

Servicii de Asset Management in domeniul energiei regenerabile asigurate de W4EnergyW4Energy, companie de top in domeniul gestionarii si dezvoltarii infrastructurii, a instalatiilor de producere a energiei regenerabile si a solutiilor pentru eficienta energetica, a introdus servicii de Asset & Facility Management si Dezvoltare prin intermediul Business Unit-urilor noastre.

Asset & Facility Management - optimizarea completa si integrata a gestionarii instalatiilor de productie a energiei regenerabile pentru a maximiza profitul acestora.

Dezvoltare - gestionarea completa a procesului legat de instalatiile de energie regenerabila, inclusiv activitatile de identificare, dezvoltare si lansare a proiectelor.

Activitatea noastra de Asset Management include o gama variata de servicii care acopera toate aspectele, de la cele administrative si juridice, pana la cele tehnice si de monitorizare a performantei instalatiei.

In domeniul financiar si fiscal - relatia cu bancile, investitori/asociati, autoritatile fiscale si partile interesate.

In domeniul administrativ si juridic - relatia cu autoritati locale, proprietari de terenuri/suprafete, asigurari, probleme juridice, autoritati din domeniul energetic.

In domeniul gestionarii instalatiei si a energiei - relatia cu furnizori O&M, auditori, operatori si administratori de retea.

Oferim:

  • Asistenta in raport cu autoritatile statului, cat si cele locale

  • Gestionarea procesului de obtinere a cetificatelor verzi

  • Suport de natura juridica/ gestionarea relatiilor cu asiguratorul


Servicii de operare si mentenanta - expertiza noastra in domeniul serviciilor de operare si mentenanta include administrarea pieselor de schimb si gestionarea riscurilor legate de imbunatatirea performantei economice a instalatiei.


Daca veri sa primesti mai multe informatii despre serviciile noastre de Asset & Facility Management si Dezvoltare, te rugam sa ne contactezi pe adresa am.solar@w4energy.com


9 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page