top of page

Ne dezvoltam: extinderea echipei si proiectele noastre indraznete pentru parcurile fotovoltaice


Suntem incantati sa va aducem vesti proaspete si pline de entuziasm despre evolutia companiei noastre! Datorita cererii tot mai mari pentru energie regenerabila si a proiectelor noastre in curs de desfasurare, suntem incantati sa anuntam ca ne-am extins echipa si suntem mai puternici decat oricand in misiunea noastra de a dezvolta parcuri fotovoltaice sustenabile si a oferi servicii de calitate superioara.

Am atras in echipa profesionisti remarcabili din industrie ce aduc cu ei o bogata experienta in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice si o pasiune comuna pentru energia regenerabila. Cu aceasta crestere a echipei noastre suntem in masura sa raspundem mai eficient nevoilor partenerilor nostri si sa oferim cele mai bune solutii in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice.

Constructia parcurilor W1F500 si W2F500 este in plina desfasurare, astfel ca ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul etapei 4 in cazul Parcului W1F500 si a etapei 2 in cazul Parcului W2F500.

Pentru a asigura cea mai eficienta productie a energiei electrice din Romania, utilizam sisteme fotovoltaice de cea mai buna calitate si cu cea mai mare eficienta energetica, care au un potential crescut de a reduce emisiile de carbon si de a spori sustenabilitatea in regiunea respectiva. Panourile fotovoltaice sunt produse de compania LONGi Solar, care este unul din cei mai mari producatori de module fotovoltaice la nivel mondial si este cunoscuta pentru eficienta ridicata si calitatea superioara a produselor sale. Pentru alimentarea la reteaua de energie electrica, utilizam cele mai bune invertoare de pe piata, produse de HUAWEI, lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate, cat si de acumulatori.

Pe langa dezvoltarea parcurilor fotovoltaice, ne-am extins si gama de servicii pe care le oferim. Suntem aici pentru a va sprijini in toate etapele procesului de trecere la energie solara. Oferim consultanta specializata pentru identificarea potentialului solar al locatiei dumneavoastra, proiectare personalizata, instalare si punere in functiune eficienta a sistemului fotovoltaic.

Am lansat de asemenea o noua facilitate pentru cei care doresc sa dezvolte un parc fotovoltaic de la zero, printr-un pachet complet de servicii pentru constructia si punerea in functiune a parcului, cat si servicii integrate de consultanta pentru accesarea de Fonduri Europene destinate IMM-urilor, de la analiza eligibilitatii la intocmirea documentatiei tehnice, furnizare si implementare.

W4Energy ofera o gama larga de servicii pentru a raspunde nevoilor tale energetice.


27 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page