top of page

Afla etapele de dezvoltare ale parcurilor fotovoltaice construite de W4Energy

Actualizată în: 11 sept. 2023


W4Energy anunta cu mandrie evolutia parcurilor dezvoltate in cadrul Proiectului W-F500. Datorita dedicarii si seriozitatii ce stau la baza conduitei noastre, suntem in grafic cu constructia tuturor parcurilor deja lansate. Va vom oferi mai jos etapele de constructie ale parcurilor W1F500, W2F500 si W3F500.


Parcul W1F500

Constructia Parcului W1F500 este finalizata, iar acum suntem in proces de conectare a parcului la reteaua electrica, cat si de supunere a panourilor unor teste riguroase de functionare. In aceasta etapa ne asiguram ca toate componentele parcului sunt instalate si functioneaza in parametri optimi.


Parcul W2F500

Etapa 3 a constructiei Parcului W2F500, care prevedea realizarea structurii panourilor fotovoltaice este finalizata, iar acum am ajuns la etapa 4, ce presupune montarea panourilor fotovoltaice.

Procesul de montare a panourilor solare reprezinta o etapa importanta si delicata in ce priveste instalarea unui parc fotovoltaic, deoarece necesita multa planificare, munca si echipamente specializate. Colaboram numai cu instalatori experimentati si autorizati pentru asigurarea unei instalari sigure si functionale. Acordam atentie tuturor detaliilor si urmam intocmai instructiunile producatorului pentru o functionare optima si o productie de energie solara eficienta. Panourile fotovoltaice sunt de tip monocristalin, de cea mai buna calitate, fiind produse de LONGi, una din cele mai mari companii de tehnologii solare din lume.

Panourile care alcatuiesc Parcul W2F500 sunt amplasate in randuri egale si montate pe structurile metalice fixate in beton, ce ofera stabilitate si rezistenta la vant si intemperii, fiecare panou avand un randament de ±500w/h. Montarea panourilor pe structurile metalice este realizata cu ajutorul unor sisteme de prindere special concepute pentru a fi sigure si stabile, fiind pozitionate intr-un unghi optim fata de soare si orientate catre Sud, astfel incat sa beneficieze de cel mai mare de ore de lumina solara.

Atentia pe care o acordam fixarii panourilor este deosebit de mare, pentru a asigura o rezistenta sportita la conditiile meteo extreme, precum vantul si ploaia. Toate componentele ce alcatuiesc aceasta etapa sunt foarte importante in procesul de maximizare a productiei de energie.


Parcul W3F500

Odata finalizata etapa 1 a constructiei Parcului W3F500, care prevedea nivelarea si pregatirea terenului, am demarat etapa 2 care presupune constructia gardului care va deservi imprejumurii si securizarii parcului. Constructia gardului este una dintre etapele importante in dezvoltarea parcului, fiind necesara pentru a delimita spatiul si a oferi securitate. In cazul de fata, gardul care imprejmuieste parcul este construit din plasa bordurata zincata, avand o lungime totala de 800 de metri liniari. Plasa bordurata zincata este un material comun utilizat in constructia gardurilor, fiind un material durabil si rezistent la coroziune. Acest tip de plasa este format din sarme de otel sudate impreuna pentru a forma un model de bordura. Sistemul de prindere al gardului este realizat cu ajutorul clemei mecanice, care permite fixarea plasei bordurate pe stalpi. Stalpii din otel zincat sunt folositi pentru a sustine gardul si pentru a-i oferi stabilitate. Acestia sunt fixati in beton si au dimensiunea de 50x40x2 cm. Alegerea dimensiunilor adecvate a stalpilor este importanta pentru a asigura stabilitatea si rezistenta gardului. Otelul zincat este un material de constructie durabil si rezistent la coroziune, care este utilizat frecvent pentru constructia de garduri, datorita proprietatilor sale.


W4Energy se angajeaza sa asigure transparenta, acces la date relevante si actualizari periodice cu privire la etapele de dezvoltare a parcurilor fotovoltaice. Investitiile semnificative si eforturile W4Energy demonstreaza angajamentul nostru in promovarea dezvoltarii durabile si a unui viitor mai verde, cat si in maximizarea valorii investitiilor partenerilor nostri.

43 afișări0 comentarii

תגובות


bottom of page