top of page
W4 Energy

Astazi, 01 Mai 2023, am dat startul constructiei Parcului W2F500!


Suntem incantati sa anuntam startul constructiei celui de-al doilea parc din cadrul proiectului W-F500, Parcul W2F500, prin lansarea Etapei 1.

Prima etapa a constructiei parcului prevede pregatirea terenului, care consta intr-un set de operatiuni ce trebuie realizate cu precizie pentru a asigura baza solida necesara constructiei si pentru a preveni eventuale probleme ce pot aparea in viitor.

Prima etapa a pregatirii terenului este marcajul cadastral al terenului. Aceasta presupune identificarea precisa a limitei terenului, a dimensiunilor acestuia si a pozitiei exacte a punctelor de referinta.

Nivelarea terenului este cea de-a doua etapa in pregatirea terenului. Aceasta consta in ajustarea inaltimii terenului pentru a se asigura o suprafata plana si uniforma pe care sa se poata construi. Pentru a obtine un nivel corespunzator, se utilizeaza utilaje profesionale, cum ar fi buldozerele sau nivelatoarele.

Ultima etapa este compactarea terenului, care consta in presarea terenului pentru a asigura o baza solida pe care se poate construi. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unor utilaje specializate care compacteaza si stabilizeaza terenul, astfel incât sa poata rezista greutatii constructiei si sa evite aparitia problemelor in timp.

Ramaneti alaturi de noi pentru a fi curent cu evolutia proiectelor W-F500!



22 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page